No to je sice pěkné ža mají být srážky... Akorátže jestli bude od pátku do soboty kolem 5°C tak se toho moc neudrží. Ale zachovávám si optimizmus že to je až za týden, tak se to snad eště změní.. kéžby
Ty vaše starosti. Já jsem na Novém Zélandu a tady jsme měli tornádo a zamětřesení. Teď je (N.P. Tongariro) 27 stupňů a kolem vánočni výzdoba. To je velmi prapodivné. Doufám, že mi něco z těch mrazů necháte na pátek, kdy přiletím. Ať konečně nasaju vánočni atmosféru.
Sem říkal, že v pondělí v nížinách zmizí sníh, teda alespon tam, kde je. Tady je dneska pěkně bílo + mlha, která trochu obalila stromy. Škoda, že přijde v pondělí to krátké oteplení, potom by se zas mělo ochladit a teploty spadnout pod nulu. Vypadá to na pěkné holomrazy.
matous160 No to u Vás se to netýká ,východ bude mrazivý. sokycz Jste fakt hustej ,jak jste to věděl ? :-D Pozor !!!! : V Mostě v pondělí odpoledne roztaje sníh ,ale na ostatním uzemí vydrží
ale ja si osobně myslím že ten sníh s deštěm bude zejména padat v té střední častí česka protože přece jen GFS uvádí ve střední části republiky o nějaký ten stupen vyšší než na východě a západě ČR.
Aspoň budou výrazné srážky při kladné teplotě a pak bouřka může být na světě.(nejtepleji fakt středočeský kraj)Ono oteplení bude docela dost velké!(denní teploty nedělní kolem -5,noční totéž,k ránu oteplení a max. +2,ojediněle +3 kolem poledne) Skimmer Kde si vzal teploty kolem +5,když se předpovídá ochlazení kolem -6 ve dne.Jaký spolehlivý zdroj typu počasí na seznamu,meteoblue,forecast atd podobně?
Tak nyní to se skupenstvím srážek vypadá na to pondělí tak že se v nejhorším případě objevy srážky smíšené a to hlavně v Čechách severovýchod zůstane chladnější.
To oteplení příští týden není ještě jisté. Vzpoměnmě si před týdnem nastala podobná situace a na druhý den se to uplně změnilo a žádné oteplení se nakonec neuskutečnilo
matous160 A vzpomeň si na včerejší výhled od CHMU. Od 15.12 se mělo ještě více ochladit na holomrazy na -15 v noci a - 8 přes den, dnes se má podle nich od 15.12 zase oteplit na -1/+4 přes den Jestli tohle jsou profíci tak já jsem čínský Bůh srandy....