A nazabudnite, ze zajtra vyda Peter Jurcovic na www.cestovatel.eu/predpoved novu prognozu/predpoved pocasia na buduci tyzden......uz sa neviem dockat toho, aku predpoved/prognozu pocasiasi na nas pripraviil Peter Jurcovic..........
uvidime....pozrite si to..............
S pozdravom Oliver.
Diskuse o počasí Martin na bielom koni
noo ja uz ani tak jurcovicovi neverim a aj wem preco! nelubia sa mi tie jeho predpovede s velkym oteplenim a ze cez vikend ma snezit max tak v ziline tak to ma dorazilo ale ja wem ze bude vela vela snehu cez vikend a to oteplenie nebude tak vyrazne
a v okoli topolcian bude co padat sobotu a nedelu?ale vraj sobotu ma cisto len snezit vsade
V nedelu ma snezit vsade okrem Zahoria - krajneho JZ.......a v sobotu sa postupne rozsnezi, ale moze padat niekde aj dazd so snehom...pozor..skor v nedelu davam prednost snezeniu v Topolcanoch.....
A snezit tam bude aj v pondelok, utorok......dalej uz neviem.......
sdo piatku bude snezit ale okrem jz
do piatku bude snezit ale okrem jz
snezit bude urcite len sa kratkodobo v nedelu neskoro vecr otepli slabo nad nulu ale potom pride ochladenie
mas pravdu
jj ale bude u nas cez 10cm a to je dost si myslim
A v Kosiciach 3 cm.......na to ze sme na juhu...dost.....ale to nie je nic.... V NEDELU MAJU PRIST INTENZIVNEJSIE ZRAZKY...TAKZE TOHO BUDE ESTE VIAC AKO V SOBOTU.....
Najblizsie oteplenie bude 21.11. aj to len na 5C.....
Tak tu na severe bude aj dost snehu.
ako je mozne ze sa tie predpovede tak odlisuju na roznych strankach??
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/ge...
a porovnajte si co predpovedaju trebars na inych meteostrankach
Do 19.11. ratat so snezenim ale aj s celodennymi mrazmi na severe Slovenska.
V sobotu zrazky na väcsine uzemia snehove, v nizinach aj dazd so snehom ale v nedelu sa situacia umeni, lebo bude na viacerych miestach snezit a na severe aj vydatnejsie zrazky.Na JZ to bude prechadzat do sazda so snehom.
S pozdravom Oliver.
tieto informacie su z www.meteoinfo.sk v dlhodobej predpovedi pocasia na v predpovedi na 4 dni.....
Tak na severe bude aj celodenny mraz.
Ja uz Petrovy Jurcovicovy tzv.meterologogovy neverim vsak on hlasi uplne ine teploty a predpovede pocasia ako predpoveda SHMU! Naozaj neda sa mu verit precitajte si jeho clanky na www.cestovatel.sk a predoved pocasia pre Donovali v ktorych sa pise ze v sobutu sa trochu ochladi a ze v nedelu tohto tyzdna ma prist tepli front a tak aj na Donovaloch hrozi dazd so snehom a ze aj celi nasledujuci tyzden ma byt pomerne teple Novembrove pocasie a ze iba pri ciastocnom zmenseni oblacnosti ma byt teplota pod nulou no kde on k takim informaciam prisiel vsak SHMU predpoveda pre sever Slovenska cize aj pre Donavali cez den a v noci v Sobotu:1 az -2C a v nedelu 0 az -3C no a na zaciatok budeceho tyzdna v pondelok ma byt 0 az -3C a v utorok 0 az -6C a na Donavaloch cez den a v noci samozrejme aj nizsie takze ziadny dazd so snehom ale snezenie takto to je aspon cierne na bielom na grafickej i textovej predpovedi pocasia na SHMU a kedze Donovali su vo vyske vzhruba od 900 mnm do 1100. tak tam rozhodne snezit bude ked napriklad v Poprade Bardejove Dolnom Kubine Ziline v Liptovskom Mikulasi a Medzilaborciach ma v sobotu a v nedelu snezit tak na Donovaloch a celom severe snezit musi ziadny dazd so snehom ale ciste snezenie.Takze konecne plus minus aj ked je pan Rndr.Peter Jurcovic sukromny meteorolog tak stale len sukromny a teda nie oficialny statny ktori pracuje pre SHMU a tak treba brat tie jeho clanky v cestovatelovi.eu a v predpovedi pocasia pre Donovali so znacnou rezervou nie ze by som na nom niako sedel alebo ze ked nepredpoveda take pocasie ake chcem ja, ale nieje az tak zrucny v obore aby si mohol hovorit ze je dobri a spolahlivy meteorolog aspon nie taki ako pracovnici SHMU.To je odo mna uz skutocne vsetko a precitajte si tie jeho pochybne clanky na oboch tichto strankach Tak vsetkych moc pozdravujem aj Olivera
nooo co som tu scera vravel ze ja mu neverim lebo sa to snicim nezhoduje!!!!!
Sulasim s tebou HuJinTao , p. Peter Jurcovic ma naozaj zle informacie, pretoze tvrdi, ze 15. Novembra dojde k vyraznemu otepleniu, co nie je vobec pravda.Takuto istu predpoved o otepleni ma aj p. Jozef Ilko, ktory v dnesnej rannej relacii Telerano tvrdil, ze v stredu na buduci tyzden bude 8C a v piatok bude 10C.........
To treba uznat. Ziadne oteplenie sa do 19. Novembra necaka a praveze naopak, ochladi sa este viac a v najblizsich dnoch mozeme byt pokojny, lebo na mnohych miestach sa ocakava snezenie.
S pozdravom OLiver.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.