Podle přepovědí a modelů by se mělo ochladit. Myslíte si,že se opravdu ochladí?
Diskuse o počasí Ochlazení od 7.10.2011
Nakonec zatím ochlazení hlásí ze čtvrtka večerní(6.10.)na pátek(7.10.).Původní předpověd zněla,že už ve čtvrtek ráno bude změna.
Na konci října se rýsuje zima(kolem 4-5°C),dle modelu od člena Suprema.
Jinak měsiční předpověd to vidí jako vždy jinak.Do 11.října zpočátku do 25°C,postupně kolem 16°C,do 20.října od 8 do 13°C-déšt na horách sněžení či smíšené a poslední týden října,sluneční a celku teplý.(kolem 15°C).Shrnu,že měsíční předpověd pomalu vždy nevyjde,brát jen sporadicky.
http://www.meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=11...
Nakonec ta fronta se dá řícti,že bude "mohutná".Narážím na předchozí příspěvky,narážky na Tomase nebo tak nějak se jmenoval.
Očekávají se ojedinělé bouřky,já říkám místy bouřky-slabé.Srážky kolem 20mm na noc,já říkám kolem i 30mm za noc.Vítr hlásí kolem 20m/s,já říkám,že může být i 30m/s!
Propad teplot opět neskutečné,z dnešní kolem 23° na ranní kolem 12°C,vlastně zítřejší nejvyšší!
Předpověď se vyplnila, ochlazení a změna počasí proti předešlému víkendu, kdy bylo téma založeno jsou opravdu velké. Minulý víkend jsme byli na kolech (1.10.max26°C, 2.10.max23°C) kraťasy, teplo, slunečno. Tento víkend je to z trochou nadsázky na běžky. Oblačno, nahoře sníh dole déšť, zima. Odpoledni teploty budou nejméně o 15°C nižší než před týdnem.
I když dnes mělo být o 1°C tepleji,není to zcela tak!Teploty se pohybují od +5 do +10°C,tepleji je v čechách.
Takže dnešek je nejchladnější den celého týdne!
Jinak nový týden začne deštivě až do čtvrtka,od pátku jasno.Teploty budou zpočátku pohybovat od +9 do +15°C,postupně v pátek kolem +16°C.EHzky ještě bude!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.