Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Studená fronta přinese zpočátku místy slabý déšť a hlavně na hory ochlazení

Diskuse o počasí Počasí v listopadu

Anonymní
# 30.10.2007, 17:32

hura bude sneh len tolka bolest mi to bude kazit pri prechode frontov:!!:

Anonymní
# 30.10.2007, 17:33

Podla mojich informacii...v KE to bude skor hmla...v utorok a v stredu pri teplote 2C a snehove prehanky....moc tym strankam neverim napr. www.stoper.sk/pocasie

Anonymní
# 30.10.2007, 17:34

snezit ma najviac na vichode aj tak bude najviac snehu napadane na horach a snezenie zastihne cele slovesko podla mna no je to podla prepovedi

Anonymní
# 30.10.2007, 17:35

HEJJ Oliver prosim ta preco JUrcovic odpisuje tak neskoro
?

Anonymní
# 30.10.2007, 17:37

Hovorim o Slovensku a nie o Tatrach...an vychode to bude najhorsie, lebo silny vietor, sneh a prudke ochladenie...nic horsie pre dopravnu situciu uz nemoze byt.....

Anonymní
# 30.10.2007, 17:40

Mozno ma vela úprace....co uz...najmenej zaneprazdneny je pocas vikendu...a tebe na nejaku otazku uz odpovedal???

Anonymní
# 30.10.2007, 17:43

A prosim vas nespoliehajte sa na to ze po tomto ochladeni o ktorom se tu tosi pridze dalse klidne moze byc aj teplo
:slunce:

Anonymní
# 30.10.2007, 17:43

točí

Anonymní
# 30.10.2007, 17:44

ale vsak nebude to najhorsie na vichode bude to vsde najhorsie podla mna

Anonymní
# 30.10.2007, 17:46

Na www.meteocentrum.cz hlasia preš vychod Sloevnska zatial premenlive pocasie potom neskor od zapadu polojasno no podstane je to ze od zaciatku buduceho tyzdna asi tak od utorka sa citelne teda poriadne ochladi a tim myslim poriadne a tim uzavrieme defenitivnu bodku za timto pomerne teplim i ked premenlivym pocasim a na dlhsiu dobu sa u nas pristavy prilev velmy studeneho pocasia teda vzduchu az z arktickych polarnych oblasti Gronska a vzhruba to tak ostano do polovice Novembra no nie je vylucene ze aj ked pride mierne oteplenie po tomto obdobi treba aj nadalej ratat najmä na severe a vychode naseho uzemia s celodennym mrazom a potomm este je ndej na vacsie ochladenie ku koncu mesiaca ved buduci tyzden ma byt v Kosiciach v najchladnejsom dni pri severnom az severovychodnom vetre len -1C a v noci poklesne teplota az na-6C celzia no ako ja uz tradicne hovorim uvidime cim nas pocasie prekvapi zatial vstetkych srdecne pozdravujem najmä Olivera.:)

Anonymní
# 30.10.2007, 17:50

A na severe?

Anonymní
# 30.10.2007, 17:51

dufam ze bude vela snehu a silny mraz nastastie sme celkom dost vysoko takze bude noooo rozhodne vyssie nez blava alebo kosice:)

Anonymní
# 30.10.2007, 17:53

vska severe je visie od vichodu tak to zasiahne vichot a sever

Anonymní
# 30.10.2007, 17:55

Inak pise sa vychod a nie vichot a vyssie a nie visie na to sa neda pozerat:!!:

Anonymní
# 30.10.2007, 17:57

V Ke by malo naozaj snezit..v stredu a celodenny mraz....a tu BUDU NAINTENZIVNEJSIE ZRAZKY A HOVORIM TO AJ NAPOSLEDY....,.aby ste ma poniektory pochopili....
dakujem.
S pozdravom Oliver.

Anonymní
# 30.10.2007, 17:58

Tak ked bude v KE celodenny mraz tak v MT ties. :) :snih:

Anonymní
# 30.10.2007, 18:03

Mas pravdu Anonym...nebavi poniektorych sa pozerat na taketo hrozy a dokonca ich aj citat....davajte trochu ohlad aj na to....
Dakujem Jurovi za tu konecnu bodku...suhlasim s nim....a ano...zasiahne to najmä S a V- tam to bude najhorsie aj so silnym vetrom a intenzivnymi zrazkami........ukoncime tuto temu a bavme sa o tom...kde bude snezit..od akych poloh a nadmorskej vysky...aby to bolo kazdemu jasne kde bude a kde nebude snezit... i ked je jasne...ze sneh sa vyskytne an celom uzemi SR...
Dakujem..
S pozdravom Oliver....napiste kde sa nachadzate....

Anonymní
# 30.10.2007, 18:04

Anoo...ams pravduu..........ale aby bolo jasene....ze meteorologovia predpokaldali dobree, ze 11. Novembra na Martina bude snezit a v Blave aj v KE.....
takze len nech sa to nezmeni...

Anonymní
# 30.10.2007, 18:07

Piste do novej temy....
Ta nova temu to priam vystihuje...tak s nazormi tam......
S pozdravom OLiver.

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.