hura bude sneh len tolka bolest mi to bude kazit pri prechode frontov
Diskuse o počasí Počasí v listopadu
Podla mojich informacii...v KE to bude skor hmla...v utorok a v stredu pri teplote 2C a snehove prehanky....moc tym strankam neverim napr. www.stoper.sk/pocasie
snezit ma najviac na vichode aj tak bude najviac snehu napadane na horach a snezenie zastihne cele slovesko podla mna no je to podla prepovedi
HEJJ Oliver prosim ta preco JUrcovic odpisuje tak neskoro
?
Hovorim o Slovensku a nie o Tatrach...an vychode to bude najhorsie, lebo silny vietor, sneh a prudke ochladenie...nic horsie pre dopravnu situciu uz nemoze byt.....
Mozno ma vela úprace....co uz...najmenej zaneprazdneny je pocas vikendu...a tebe na nejaku otazku uz odpovedal???
A prosim vas nespoliehajte sa na to ze po tomto ochladeni o ktorom se tu tosi pridze dalse klidne moze byc aj teplo
točí
ale vsak nebude to najhorsie na vichode bude to vsde najhorsie podla mna
Na www.meteocentrum.cz hlasia preš vychod Sloevnska zatial premenlive pocasie potom neskor od zapadu polojasno no podstane je to ze od zaciatku buduceho tyzdna asi tak od utorka sa citelne teda poriadne ochladi a tim myslim poriadne a tim uzavrieme defenitivnu bodku za timto pomerne teplim i ked premenlivym pocasim a na dlhsiu dobu sa u nas pristavy prilev velmy studeneho pocasia teda vzduchu az z arktickych polarnych oblasti Gronska a vzhruba to tak ostano do polovice Novembra no nie je vylucene ze aj ked pride mierne oteplenie po tomto obdobi treba aj nadalej ratat najmä na severe a vychode naseho uzemia s celodennym mrazom a potomm este je ndej na vacsie ochladenie ku koncu mesiaca ved buduci tyzden ma byt v Kosiciach v najchladnejsom dni pri severnom az severovychodnom vetre len -1C a v noci poklesne teplota az na-6C celzia no ako ja uz tradicne hovorim uvidime cim nas pocasie prekvapi zatial vstetkych srdecne pozdravujem najmä Olivera.
A na severe?
dufam ze bude vela snehu a silny mraz nastastie sme celkom dost vysoko takze bude noooo rozhodne vyssie nez blava alebo kosice
vska severe je visie od vichodu tak to zasiahne vichot a sever
Inak pise sa vychod a nie vichot a vyssie a nie visie na to sa neda pozerat
V Ke by malo naozaj snezit..v stredu a celodenny mraz....a tu BUDU NAINTENZIVNEJSIE ZRAZKY A HOVORIM TO AJ NAPOSLEDY....,.aby ste ma poniektory pochopili....
dakujem.
S pozdravom Oliver.
Tak ked bude v KE celodenny mraz tak v MT ties.
Mas pravdu Anonym...nebavi poniektorych sa pozerat na taketo hrozy a dokonca ich aj citat....davajte trochu ohlad aj na to....
Dakujem Jurovi za tu konecnu bodku...suhlasim s nim....a ano...zasiahne to najmä S a V- tam to bude najhorsie aj so silnym vetrom a intenzivnymi zrazkami........ukoncime tuto temu a bavme sa o tom...kde bude snezit..od akych poloh a nadmorskej vysky...aby to bolo kazdemu jasne kde bude a kde nebude snezit... i ked je jasne...ze sneh sa vyskytne an celom uzemi SR...
Dakujem..
S pozdravom Oliver....napiste kde sa nachadzate....
Anoo...ams pravduu..........ale aby bolo jasene....ze meteorologovia predpokaldali dobree, ze 11. Novembra na Martina bude snezit a v Blave aj v KE.....
takze len nech sa to nezmeni...
Piste do novej temy....
Ta nova temu to priam vystihuje...tak s nazormi tam......
S pozdravom OLiver.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.