Od jihu začíná přibyvat oblačnosti a taky se na jihu Moravy objevují první srážky spojeny s touto frontou ovlivnovat by měla především celou Moravu sněžení nebude však nijak výrazné maximalně napadne do 8cm uvidíme jak se to bude dál rozšiřovat a vyvíjet na jihu zatím toho moc není pás se táhne z Madarska až po jižní Moravu modely však počítají že to hlavní příjde až během zítřka uvidíme
Diskuse o počasí Frontální vlna od jihu 18.12. 2010
Petr12
Ano zatím to zesiluje a míří to směrem na severovýchod k Ostravě kdoví jak to nakonec bude jak znám ty fronty od jihu tak byvají kruté ale po nich se také často otepluje tak uvidíme co nám z toho vyleze jiank u nás se ted zatáhlo a také dost oteplilo ještě cca před 2 hod bylo -12°C ted je jen -7°C
Zdravím všechny,
U mě se to již projevuje,relativně hustě sněží a máme -7°C.Napadly cca už 3cm sněhu paráda aspoň něco!
U nás stále sněží sice slabě ale přibývá mě už je i jedno kolik napadne jelikož stejně to sedne a podtaje je možné že všechen sníh i rozatje a zbydou jen staré špinavé hromady moc se sice na to netěším ale přežít to nějak musíme s jistotou a doufat že se zase ochladí a příjde další sníh bude hodně nemoci před Vánoci
Prady
Zdravím,záleží kam jezdíš na té jižní Moravě? Já bydlím na Hodonínsku a tu jsou trochu jiné podmínky než třeba na Břeclavsku či Znojemsku.Když tu bydlím tak nepřeháním,ted tu máme sněhovou pokrývku 12-14cm. Na tom zmiňovaném Břeclavsku může být pokrývka jiná asi nižší. Ono to tu tak i je že u nás je třeba i 6cm a o 20-30km dál nemusí být už nic. To je pravda že když tu napadne tak za den či dva to většinou sleze,holt je tu nejtepleji no.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.