Zaujimave je na tom to, v CR ude chladnejsie ako u nas..
Diskuse o počasí Počasí v říjnu
Tak mozem sa ta opitat na nieco ci pozeravas televizny kanal od Sony pictures Animax pitam sa ta to preto lebo tam davaju dve uzasne Japonske rozpravky červanek a Rapper Parrapa ak mas tuto stanicu tak si uz urcite nenenachaj ujst su 20:00 a ta druha 20:30.Tak kecajme dalej alebo vies cez co mozeme kecat cze azet.sk tak sa tam zaragistruj alebo sa len staci prihlasit.
Nemam ten program. Rozpravat o pocasi mozem tu, ale o osbnych veciach sa budeme bavit cez mail........
Preco japonske???
Prepac, ze sa ta na to pytam, ale nie si nahodou Japonec???
Mne by to nevadilo.....len mi povedz.....
Tak sa bavme aj o osobnych veciach a teda cez mail v com je problem.
Noo tak cez mail.....idem tam.....potom mi daj vediet ci ti prisla sprava......lebo ked administrator zisti, ze sa tu bavime o tom, o com nemame tak to hned vymaze....
Nie ja som riadny čestny Slovensky obcan ved to mozem dokazat aj mojou fotografiou z obcianskeho ja len inklinujem ku Aziu a preto mam aj nick činskeho prezidenta Hu Jin Taa no povedz co je na tom nenormalne?
Dobre...ja sa len pytam.....ja len aby som vedel, s kym ma tu cest...
S pozdravom OLiver.
Dostal si tuu spravuu?????????
Zatial nie a prislo ti to ze tvoja sprava bola odoslana v poriadku ak nie takneviem preco mi to neprislo ak nie tak mozeme kecat aj cez rychlu postu na azet.sk ak tam mas svoj nick samozrejme ak nie tak si ho vytvor.
V sobotu na buduci tyzden cez prazdniny ma byt len 1C na vychodnom Slovensku........
S pozdravom OLiver.
boze snezit ma AZ 11.11 TO JE ESTE DALEKO
no ale ze vraj ma snezit uz 2 3.11 aj na slovensku tak uvidime
ja chcem sneeh
ved aj ja chcem snech len neviek kedy bude
stale hlasaju
Od 1 novembra bude pod 10C....zrejme uz viac ani nebude...ved datum prveho snezenia je stanoveny na 11 Novembra, i ked je to len predpoklad, ale s urcitostou vieme, ze zima sa zacne uz v novembri........a na celom uzemi
to hej ale hlasaju snezenie uz 2.11a 3.11 ale to len na horach ves sotva by snezile ked bude vonku 10c
hadam toho 11.11 by mohlo snezit
no inac od islndu ide velke ochladznie ved tam hlasaju v utorok o 12:00 -8
pekni podzimni vecer v Čechach v Prahe sa ma ochladit buducu sobotu na 4-6 stupnov a ma byt zamračene a má padat v nedelu 4.11 ma: teplota 3-9. v pondelok 5.11 ma byt teplota -2 až 5 v utorok má byt teplota -4až1 v stredu má byt teplota -5až1 vo štvrtok ma byt zamracene teplota -4až1 v piatok ma byt oblačno teplota -2až1 v sobotu 10.11 ma byt mrznúci dašt a teplota -2 až 3
hej a poradis ake ma byt aj na slovensku
dakujem
tu predpoved mám z www.meteocentrum.cz je tam aj predpovet aj pre bratislavu
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.