no v tom Rakousku to je taková lajnička ale vzpomeňme ,kdy to bylo v sobotu? podobně taky takové drobky a později v ČR z toho byl balík...to se počítalo ještě míň že něco bude
Uvidíme kudy půjde ten systém z jihu a jestli se udrží. Aladin i icon ruc Hi dávají až sem na sever s jediným rozdílem že Aladin víc východně a icon ruc až sem. Ostatní např. SHD ho dávají slabší
Valep Samozřejmě to nelze říct plošně, ale kdo má takové ojeby jako já letos, že to jde o 400 metrů vedle. Bouřky žádný, jen desetinové cmrndy, někdy 1-2 mm. A kde se letos (a i v minulých letech) vyskytují bouřky pravidelně, o tom snad není důvod se přít.
No výhledy modelů jsou k pláči, srážky plošné žádné, jen dnes a v noci slabé lokální bouřky nebo přeháňky. Tvořit v ČR se to asi nebude a to co možná doputuje po půlnoci už bude v útlumu
Já zde ještě budu doufat v noci. Mělo by se to postupně tady protrhat a trochu svítit. Aladin i icon de icon ruc sem dávají systém docela ještě silný tak uvidíme
Aldy1977 má to tendenci rozšířit se na jih ,jen aby nebylo pozdě a bylo to rozjeté až v Polsku ,ale jinak mám víru to co teď jde na Znojmo v nějaký rozvoj v ČR a vytvoření pořádného balíku