Koralovec
Hele Koralovče, že tady neustale píšeš, jak je a bude chladno, to se asi dá překousnout.
Ale že tady úmyslně lživě vydáváš předpověď teplot někde z Lysé hory za teploty z polohy 400 mnm, to je dost mimo.
A navíc to potom bez omluvy smažeš..
Škoda, že jsem si neudělal screenshot, chtěl jsem si zjistit, pro jaké místo ta předpověď byla.
Diskuse o počasí Potenciální vlna veder a bouřková situace od 31.7 do 8.8.2026
28.6st v 9:30, to se pos....li ne?
Je to hrozny
Zrušil bych tu potenciální bouřkovou situaci v nadpisu. Ono asi žádné bouřky ve výhledu zatím nejsou.
Tak zítra pouze Sasko.
Pozítří posun jižně východně od aladina a přidává se pomalu icon eu. Další tradiční příznak této dekády. Snad ještě změna.
Jo dnes a zítra možná až 38°C, samozřejmě v Doksanech předpokládám.
Tady dnes by to mohlo dosáhnout 37.
Dnes se čeká zajímavá situace nad Německem. Od JZ tam z Francie postupuje frontální rozhraní, které bude vytvářet velmi silné nárazy větru a to i bez vazby na případné bouřky. I ze sondážních měření je krásně vidět mimořádně suchý a přehřátý profil, který těmto situacím hraje do karet, skoro jak někde na poušti. Vzhledem k suchu je možné, že postup této frontální vlny vyvolá vyloženě prašnou bouři. Do ČR možná také nějaký vítr a trocha oblačnosti dorazí, zatím to zavání potenciálem pro velmi teplou noc.
spurdo
Hele, psal jsem tady že budu po většinu doby na Visalajich, ale bůhví proč mě skočila předpověď ze Smrku. 1203 m.n.p.m
Tak jsem jí smazal. Sorry, že jsem se neomluvil.
A ano, ochladí se. Za 10 dní jsou pro mou oblast hlášeny podprůměrné teploty.
Ale snad se teplíčko udrží co nejdéle.
Tady 31st ,v poledne bude tak 33, sila
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.