F4
Dobře, taky by mě to štvalo a já to samozřejmě chápu, že delší dobu Vám skoro vůbec nezapršelo ani nezabouřilo a štve Vás to. Mě to štvalo vnitřně taky, že pořád jel jenom východ Čech, a tady se nám to vyhýbalo. Holt takové je počasí, nemůžeme si prostě vybírat.. Druhého Auru ze sebe fakt dělat nebudu.
Diskuse o počasí Velmi silné bouřky 14.-19.7.2026
Tady to věčný porovnávání a trefování se do někoho už začíná připomínat slepičárnu typu emimino 🙄 Je to diskuze o počasí a tu frustraci, kdy člověk čeká na déšť/bouřku a ono se to furt trefuje někde kousek mimo, tady zná a snad chápe každý. Rozumný člověk pochopí a komu to vadí, ať nečte. A komentovat nikdo nikoho taky nenutí.
Tadeas- jo od Nymburka hřmí kvalitně
Tadeas
Na co si chcete stěžovat jako? Včera u vás byla solidní bouřka a i déšť.
janeee85
Souhlas, ať si každý čte, co uzná za vhodné. Taky záměrně přeskakuju zdejší sluníčkáře, protože se od nich nedozvim nic jinýho, než že je zima, pořád prší, je zataženo a já nevim jaký další nesmysly, který se většinou vůbec nezakládaj na pravdě. A taky to omílaj furt dokola a nikdo jim nic neřekne (až teda na vzácné výjimky).
Teda když vidím, jak se tady kritizuje F4, tak teda narovinu kdo kdy oprávněně nenadával na počasí. Asi by se dalo spekulovat o frekvenci, ale jak říkám, tak F4 má oprávněné důvody, takže za mě pochopitelné.
Jinak tady dneska 27-28°C, zatím klid. Asi někde na jihu Moravy by těch 30°C být mohlo.
Podzim pokračuje. Krásný příchod přeháňky, která dala max 1,5mm. Čelo konečně normální, první vlna lejáku bohužel za městem, a pak došla druhá a to už bylo přiměřené, zahradnické. Už nic nebude.
Neděle stále jih východ hody, to už bylo jasný tři dny zpět. Spíše se to celé zrychlilo a posunulo víc východněji, protože deště ráno neměly původně jít přes Jižní Ústecko a z 15mm už mám 7mm. tak se uvidí
JUGOCV
že prý bude nejvyšší srážková činnost má být na výstrahu.. čeho? Tam budou silné bouřky ne tady.
F4
samozřejmě podpora. Ti co dostávají mcska a obecně bouřky, leckdy pěkný které tu nebyly roky, nikdy nepochopí a budou nadávat na nás a že máme být rádi za skoro nulu.. Třeba Tadeáš (já ti gratuluji), včera mcs, dnes bouřka a kvůli tomu šílí, zítra další MCS. jo to se někdo má v létě.
Jinak nakročeno k bouřkově nejhoršímu červenci za 27 let.
dokonce i k nejhorší sezóně v historii. takový dubnový hovénka uprostřed července, výtlem totální
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.