KubysQ Opravdu jsme tak slabé tužky? Úplně si to nemyslím. Pokud by se být jen nad Evropou opět objevili látky v takovém množství jako v 80.90. letech, jsem přesvědčený, tě by se počasí začalo vracet do podoby tehdejších let. V současnosti se o tom začíná uvažovat. Jen by se to aplikovalo ve vyšších hladinách atm.,Nebo výstavba radiačního štítu, atd.
charlie Tak běž a udělej to, vlastnima silama a prostředkama, neuděláš absolutně nic, hlavně to bylo myšleno jako všeobecně na počasí jako celek takový, to že se mění klima je jasné, a jen tak uo prostě změnit nelze, jen my se mu musíme přizpůsobit, nic jiného nezbývá
KubysQ Tak je jasné, že jednotlivec neudělá nic ve většině případů. I kdyby byl sebelepší. Takhle jsem to ani nemyslel. A zatímco jsem toto psal, tak tu profrcel slejvacek z prvního vláčku na SZ. Vzduch se krásně vyčistil a pěkně se ochladilo.
KubysQ Ja doufám, že nejpozději zítra to proluftuje celou republiku alespoň na týden. Co bude dál je ve hvězdách. Blíží se Anna., tak aspoň ta rána by mohla být chladná.