Diskuse o počasí Velmi silné bouřky 14.-17.7.2026
Vím o jednom miste kde i v noci zabouří.... PŘÍBRAM
Místa co suší hubu stále čekají na déšť...a Příbramsko stále přitahuje blesky deště...
Ostravsko mezi suchá místa určitě nepatří.. to lze vidět nyní i podle zelené v přírodě..
Stále uvažuji nad tím co vedlo meteorology k tomu že u nás ráno bouřky deště ...zítra... Necháme se překvapit...
Pro mě není zklamání dnešní bouřková situace, která dopadla výrazně pod očekáváním, jako spíše celé jaro-léto. Myslím, že to takhle bude mít většina lidí podobně.
Právě tím, že je celá bouřková sezóna slabá už na tom nezáleží a je mi to jedno. Jenom je pravda, že počasí dokáže vytvořit pozoruhodné a dlouhé úseky, kdy se nějak výrazně odchýlí od normálu, že by to člověk považoval skoro za nemožný a těžko si to dokázal představit. A pak to nabere určitou absurditu, když je to 2 roky po sobě skoro jako přes kopírák a když čekáte, že přijde a musí už přijít konečně nějaký srážkově výraznější měsíc, místo toho dorazí ještě větší vedro a sucho...
Prostě se nedá nic myslet a s ničím počítat.
Výsledek je pro mě osobně takový, že mě letošní léto počasí tak hrozně nebaví, že jsem to ještě takhle nikdy neměl. I kdyby byla například zima extrémně teplá, furt nabídne víc, než tohle jednotvárné nudné léto.
Dneska to bylo fakt trapný výstraha a široko daleko ani bouřka
to vypadá, že to někomu z rukou fakt vyklouzlo ale ještě pojede 2. ráno. možná. a možná i pátek. dokonce i na čtvrtek to nevypadá na úplný klid
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.