Diskuse o počasí
Silné až velmi silné bouřky od 29.6. do 2.7.
Hřmí už hodinu v kuse, ale zatím se tomu nechce slézt z hřebene do údolí.
To zavání něčím vytopenym jestli to půjde takhle po hranici ,chvíli nešel signál...no ecak nám dával 3 mm a teď má svítit slunce
Neuro dyť v tom by jen museli ležet na boku a chcípli.. což by bylo týrání zvířat..
Přeji ti to do Lomné hl rozumné srážky zde hřmění naposledy 7.6. první a možná poslední toho roku
kapr84
VDM77 Však v Ostravě to ani být nemělo. Jen jihovýchod a východ
F4 Jak kde čéče, třeba u nás ve Voticích za celej den 8mm, oproti tomu na Karlovarsku skoro 50mm
Všechny ty modely jsou na ... Vždyť jste slyšeli co píšou. A fb chmi ráno něco psali teď se omlouvají že to nevyšlo že s tím nepočítali jak zauraduje CIN
Tak už 36 mm.. a ch...e a ch...e... holt to jede ve vlaku..
Neuro Kapr je odborník, proč by se asi jinak jmenoval kapr. Že
Stejně si myslím že celá Morava a Slezsko se dočká, teď to mělo teprv začínat
Začíná se mi to líbit
Jde to sem
VDM77 u nás jedina bouřka tohoto roku 15.5. a to bylo v 10 večer a nic extra, ale aspon pršelo. od te doby si nepamatuji moc, že by pršelo
Zatím vidím velkou kovadlinu z velmi silných bouřek a před ní jsou zřejmě větší kupy. Zatím nic v blízkosti nás není. Uvidíme, co dál.
Tadeas ASi jediná naděje je příchod srážek z Rakouska.. a tomu teda moc nevěřím
je krásné vidět, jak teplota hlavně na střední moravě přes 30 stupnu a tam kde prší a bouří je 22/23.jsem zvědav, kdy se to změní
F4 Ano, já mám zde dnes už přes 30mm, ale je to tento týden první voda a má oblast patří dlouhodobě k nejsušším v ČR
spurdo Jestli dneska nic nedorazí, tak už to nepochopím a z České republiky už budeme prakticky jediní (okruh střední Moravy a kousek i jižní), kde po těch extrémních vedrech nepršelo s žádnou bouřkou. Ale zdaleka to nevzdávám, protože je teprve ještě odpoledne a máme před sebou ještě podvečer a večer (v tu dobu to bude také nejsilnější a mnohem více plošnější, než teď).
Slováci už mají povodeň 1. Stupeň, tady zatím 22 mm za nějakou hodinu
někdo z ostravy psal, že nic není u něj, ted mu to vyrostlo nad hlavou.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .