VDM77 Spíš nic nečekám. Někde v okolí to asi bude show, jestli přímo v Ostravě, těžko říct. Ranní Aladin to měl spíš všude okolo. Možná i fajn, začínají festivaly, nějaké šílenosti jim fakt nepřeju.
Pokolikáté už v Budějovicích prší od neděle. Kolik bouřek už zaznamenaly jižní Čechy? Nepoměr... K dnešku... Beskydy něco dají. Ostrava pokračuje Saharou dál..a pokračovat bude. Od cca půlky června je zde čistá nula mm !!!!!! !!!!
Mr. Lightning Já se dívám vždy na iradar.app (v levo záložka sondážní měření a pak výběr z mapy) nebo přímo na chmi https://intranet.chmi.cz/aktualni-situace/aktualni... ale tam jde vidět jen náhled. Jak mají nový web, tak to po kliknutí na obrázek přesměruje blbě.
charlie No Roudnice.. nevim, Kladno to vypadá, že by pár mm mohlo ještě spadnout asi tak do 17:00 - 18:00, pak už to nevidim jako reálné, už to pomalu uhýbá k východu..
No já koukám na polední výpočty a víceméně Brno už v klidu. Mělo by to vzít kluky na jihu a pak plošněji východní část Moravy a Slezsko. Yurri kdysi psal, že jsem blázen se spokojit se 5mm. Já se s tím spokojím, stejně tak s těmi dnešními 6,5mm. Červen přinesl kolem 30mm, takže po 20 dnech jakákoliv zálivka potěší. Teď ještě aby pokropila jih a zbytek východu.