Morfeus
Celkem aktuální článek, nemyslíš?
Diskuse o počasí Silné až velmi silné bouřky od 29.6. do 2.7.
JUGOCV
Tak to jooooo
Horkeypes
Hm.. ale přijde mi, že tady všichni kvičej a brečej, přitom oni vůbec asi nechápou podstatu týhle celý situace: není to obvyklý, aby už v půl osmý řádily tornáda, ničily se baráky, lítaly 5-10 centimetrový kroupy, (tohle je jejich očekávání) přitom mohlo být velký hovno, a jelikož Česko je obklopeno těma horama a všemožnýma pahorkatinama, tak je taky riziko, že by to na ty hranice ani nemuselo dojít.. a mohlo nás to taky i obejít jižně, a severozápad by byl pro změnu zase ostrouhán tím, že by ty srážky šli do Saska, a my by jsme měli ho*no
Hele, nevim jestli mám halucinace nebo co, ale teď mi reálně přišlo, jako by snad zahřmělo nebo co.. zvláštní no. 🤷
Tadeas
Spíš nad Brdy a hurá do Středočeskýho kraje směrem na Prahu..
Ba jo, i nad Plzeň to jde
Nooo, tak v Bavorsku se to už asi tvoří.. já bych řekl, že Plzeňský kraj teda schytá pěkný dardy.. no uvidíme
Mirošov_brdsky_pozorovatel
Poprosím tě zmírnit přispívání příspěvků. Už to začíná spadat doslova do kategorie spamování. Pokud toho chceš napsat více, dej to do jednoho příspěvků. A ještě poprosím mluvit slušněji, aby se tu zachovala slušnost. Děkuji za pochopení.
Mimochodem po bouřce jsem vyvětral v místnostech a už se ten chladnější vzduch v tom horku doma rozplynul.. Snad už bude chladno na pořádné vyvětrání večer a zítra ráno.
Mirošov_brdsky_pozorovatel
Ne, o bouřkách ode mě nepadlo ani 1 slovo. Psal jsem srážkově výraznější buňky, což jsou žluté až oranžové odrazy bez blesků, které se drží na místě třeba 3 hodiny. Pak, ano, skutečně zalijí. To se ale nekoná. Sice začalo pršet, ale při pohledu na radar je jasné, že hodně rychle zase přestane a ke slibovaným mega úhrnům se ani nepřiblížíme. Navíc srážky v Bavorsku uhnou buď do Saska, nebo to vezmou směr Plzeň-Praha, kde ještě možná zesílej a pak budou teprve chcance. Jojo. Žádný tornáda ani kroupy nechci.
Tady úplně jasno, skoro 25 stupňů a vlhkost 75%. Dnes tu očekávám armagedon z krup
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.