To ukazoval i id2 včera na dnes. Hm no jo
Diskuse o počasí Bouřky 20-21. 6 2026
to by se tu tak nesmělo šlapat do hovna jménem aladin a pak se divit, nebo se spíš doptávat a vyprošťovat ze zmatení, jak to bude, což dělají asi čtyři třetiny lidí tady to tak vypadá. tyhlety jeho algoritmy absolutně nefungujou
John Deere
Francois
Co kecáš já bydlím 1 km nad tebou a nás to tu krásně splachlo byla malá a lokální , ale mám nádherných 40 mm. A tvoří se další kolem 18-19 by mohla být hezká. Chci se ještě stihnout kouknout jak se naplnilo koupaliště
Lidi,klid nehádejte se-druhá vlna bouřek příjde.
Uz to naskakuje ,ted kousek od nas to vyrostlo teda rychle, ale asi to pujde tesne kolem
Příbram zase úřaduje😀
Vlcopolak41
Klid my se takto špačkujeme už přes více jak 5 let bydlíme o vesnici a jeste jsme neměli nějak možnost se potkat osobně je to docela prdel se podívej jak jsou daleko Mokrosuky od Hory matky boží, kdybych vylezla na střechu ke komínu tak bych snad viděla i jeho barák.
Koukal jsem na radar a rychle se neco i s kroupami vytvořilo u Žatce když to nezdechne a půjde to dál směr Louny tak me to trefí
Daniel Moudrý
webkamera mluví za vše
Za tou Prelouci, tam musej plavat uz, neni mozny
No vicero modelu okolo 18 az 21 b ttomto rozmezi stale predpovida rychly vyvoj nad prahou a jejim okoli, tak uvifime, iprimne pri twto vlhkosti a twplote co zde je bych se nedivil , uvidime treba prwkvapi😁 cas jeste je , a snazi se to nad prahou o rust do vysky , zda z toho neco v blizle dobe neco vznikne nepovim
Tady to krásně v Praze vyrostlo během chvíle, škoda že to jde pryc
myslite, ze by se to od Kolina mohlo natahnout jeste kus na zapad? premyslim, zda se vyplati jet lovit
Klasika, Rychnov plave a tady 3km vedle ani kapka, ale prijemne se ochladilo
Tak nic už to slábne
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.