Diskuse o počasí Bouřky 20-21. 6 2026
Já jsem zatím měl nejvíce bouřkový den 11. května, zatímco 7. května prošla jedna bouřka kolem a ke konci dubna ještě jedna (byla to údajně přeháňka, ale objevil se jeden blesk s menšími kroupy). Takže dvě přímé a jedna okrajová..
Teď hlavně jedou střední Čechy. Zde v bouřkách se nejspíš opět vyskytují kroupy kolem 2-3 cm.
CZert-jak to mám vědět?Ty tam bydlíš blíž.
Aktuálně jsou už velmi silné bouřky kolem západní Vysočiny. Nebezpečné jsou také buňky kolem Kutné Hory a vydatně zapršelo v Jizerských horách - úhrny tam míří k 50 mm.
Linie konvergence je nyní na východě Čech. K východu dále už moc nepostoupí a právě pomalý postup je dosti nebezpečný.
Třemšín
No jo pravda bo loni září docela zachránilo sezónu. No dám tomu šanci ale kdo ví, zítra jsme out nebo možná aspoň normal bouřka
Peter Sedlák
Pravda pravda ale většina slopy, akorát 27.5. to bylo pravé.
Aidamkoo no okolí Brna je na tom dost bídně ale zítra se to tam může o trochu zpravit. Červenec může překvapit to je pravda třeba tu přinesl loni pěknou supercelu a pěkné cg blesky ale kdo ví
kapr84
Pochybuji že sem něco prijde
Je to fofr no, tak 1km za hodinu chvilku hrmelo z dalky, ale jinak nic necekam pod Orl.h Rychnovsko, 34st
Letošek krade jih a východ čech fakt neskutečně. Další fail, neděle asi taky. děkujeme, nezapomeňte tam zas prosit za den.
Zítřek by mohl být velmi nadějný pro SZ je to už i v předpovědi akorát to zde nemohu nahrát bo jim to tu přestalo nějak fungovat nahrávání souborů
Peter Sedlák 1
U Vas se ani nic moc necekalo, tak jaky fail? Fail by to byl, kdyby nic nebylo taklm kde byla nejvetsi predikce
Myslite, ze to dojde aspon do HK
Ono to jde spis na Nachod Zachod, tak to ke v ord
Horkeypes
Tak tam to naskocit klidne jeste muze dyl. Do pulnoci bourky urcite budou s temahle teplotama
John Deere
Ale čekalo než se to k tobe a tam přesunulo zas 12-24 hodin pred situaci, nj. Co už.
A do HK to v klidu přijde
Tadeas
ajo. Jaká bouřka?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.