Ta linie v novém výstupu I-Ruc lízne jen severní Čechy. Hlavní se odehraje mezi Německem a Polskem a já se nedivím, tam budou mnohem lepší podmínky jak na SZ Čech
Německo, Polsko, Rakousko i Slovensko jsou jiné ligy. Tam nejsou takový díry jako Z polovina Čech. Mají tam každý rok bouřkové žně. Tady už ani nevím, jak vypadá pořádný bouřkový systém. A dneska se to opět nedozvím.
Chlapi nezoufejte, dnes cejtim že to dobře pro nás dopadne (pro SZ) furt se tady i v aktualizuaci zmiňuje SZ..šance tu je velká v dalších dnech se dočká i samotný východ a dokonce i samotný jih co tak pozoruji..
JUGOCV MCS smazaná a malovaná jen pro Matesa v Hradci protože řekl snad tady. nevím ti jugovc, modely iniciace vše vedle a výstup co výstup tu polohu vůbec nemění. Tak aspoň by hřmět mohlo žejo. Je teda ale pekelně, ještě jsem neviděl aby rosný bylo 22°C, maximálně tak 20°C. CAPE na rozdávání
Peter Sedlák 1 Já sleduju ten ICON-RUC a ten ty polohy trochu háže jednou sever, pak zase západ..ale furt se tam kolem toho motáme.. teď to posunul dokonce už od 13.00 tak si pak vyber
JUGOCV Ona iniciace - vznik bouřek na severozápad je prostě strašně složitá věc. Daří se lépe buď jižní straně nebo severní (více) takže můj názor je takový, že Ústecko a Děčínsko dnes pojede. Jižnější strany velmi těžko, ale třeba se to tam taky rozjede.