Diskuse o počasí Bouřky a vydatnější déšť 21.8.2025
Klokan_0
Je to na tobě. Já jsem to vzal jako příklad, takže to zakládat nemusíš.
TheRealStormCZE
Každý to má jinak. Někdo snese plno extrémních bouřek a dokonce i tornád a někteří se radši bouřek vyhýbají.
Já s Klokanem jsme prostě typ, který chce bouřky a chce sledovat každý výstup, tak proto jsem tu diskuzi navrhnul.
No úroveň bouřkové diskuse se snesla směrem k přáním k extrémům a hledání co největšího extrému. Klidně si téma založte, to není opravdu na nás. My nejsme Bílý dům nebo OSN. Nicméně téma je o čtvrtku a většina příspěvků na minulé straně je o konci srpna, který je naprosto daleko.
Je to s vámi blbý děti. Admin by mohl váhat o blokaci vás.
Peter Sedlák 1
Já si myslím, že to až tak nutné nebude.
Ano, vím, že občas se to tu trochu přežene. Někdo prostě chce hodně bouřek, třeba Klokan_0.
Mě už je to vcelku jedno. Teď už bouřky moc nepotřebuji a nechám to spíš vám v Čechách.
Člověk se nudí a pak už přemýšlí nad výhledy týdny dopředu.
Tadeas
to je tak nějak všem jedno. Chcete pořád extrémy a MCSKA i když jste jich dostali 5 krát letos - nevděční. Tradice.
Druhá věc je pořád spam o tom. Promiň, ale plácání o nějakém rozhraní 10 dní dopředu na tři stránky je prostě nemocný. Mějte život. Nebo dej Klokanovi discord a tam si to posílejte mezi sebou. Ale tady prosím mějte nějaký způsob jak se chovat... Všechny to tady vytáčí.
A nedejť bože abys to teď omluvil stejnou hláškou jak každej příspěvek.
Peter Sedlák 1
Ty plné stránky jsou díky pár jedincům, co tu neustále spamují a dohadují se, proč si někdo druhý přeje extrém. Navíc já o žádných extrémech v tom daném příspěvku nepsal, jasně sem zdůrazňoval, že je to daleko a celá ta synoptika se může změnit lusknutím prstu a nemusí být vůbec nic.
Omlouvám se pouze za to, že to nepatří sem do této diskuze.
Snad už se tu uklidní ty zbytečné hádky.
jack
Souhlas. 👍
Klokan_0
Ono postačí, když se to nebude řešit 10-14 dopředu v úplně jiném tématu, kdo se v tom má pak vyznat. Dojde semka někdo si přečíst diskusi o čtvrtku a tady půlka příspěvků o 30.8. Fakt to chce dávat jinam, existuje spoustu možností.
Edit
Klokane dám tobě a dalším radu. Pokud vám vadí reakce druhých, tak to nebude asi jejich mindrák, ale spíše je to něco z vaší strany. Já nikdy nezapomenu na diskusi zimy 2020/21, kdy se díky mému mačo mačo strhly snad největší hádky a spory co tu kdy byly. A vše jen díky mému "zimnímu" extrémismu, ačkoliv zima tak zlá nebyla, ale o to nejde. Přehodnotil jsem své chování a jak ty diskuse vypadají teď. např. s palmou, swanem atd. v diskusi o zimě. Stačí fakt málo. Je nutné porozumění vzájemně mezi členy a když se ke mně staví část kriticky, tak zkusit zanalyzovat co se děje a jestli to nemůžu změnit.
Aidamkoo
Jo, mohl jsem to poslat třeba do diskuze o počasí na tento týden, ale i tak to tam nepatří. Tohle je moje chyba, to souhlasím, ale ty zbytečné poznámky a spamy by si tu mohlo pár lidí odpustit.
Aidamkoo
I tak tomu pořád nerozumím, mohlo to v klidu skončit u této zprávy...
cituji:
Jo rozumím, dám si na to pozor, jen mi přišlo zajímavé se o tom zmínit, když to GFS drží pár běhů po sobě.
ale najednou tu musel 1 uživatel kterého nebudu jmenovat, zareagovat úplně zbytečnou a lehce provokativní zprávou, když už mohlo být vše v klidu. Ale možná to tak vidím jen já.
Aidamkoo
Asi tak. Já byl též nevděčný a řval jak vše východ a tady nic. Teď už to mám jako sarkasmus. Děti jsme byli no. Vyrostli jsme.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.