Tadeas Struktura bude spíš na jižní straně, pokud tam tedy nějaká je. Tady to mělo normální základu a výraznou srážkovou clonu, bez nějaké extra struktury, ale to bylo ještě v zárodku no. Každopádně s těmi projevy jaké byly tady, nechci vidět, jak to v jádru vypadá teď.
Tadeas To je vrchol kovadliny z mraku, který je roztažený do dálky.. Tento radar ji ukazuje zašedle aby to nemátlo lidi, kteří by si jinak mysleli, že se k nim blíží srážky, i když ve skutečnosti z toho téměř nikdy neprší..
Tak se nám to z větší části vyhnulo.. zpočátku trochu fouklo a spadlo pár malých krup, ale potom už zcela bez větru a výsledek je 2,5 mm srážek. Ještě se blíží druhé kolo, to by nás mohlo minout zase z druhé strany.
Aidamkoo Co koukám, tak s pozdějším časem se nám tu na Moravě v okolí Brna a jižní části daří konvekci, aktuálně už u mě ani nesvítí sluníčko, zakryla to ta rychlá konvekce bouřky která je jižně od Brna, budu ji mít jak na dlani pokud vydrží a dorazí, bude mě míjet jižně, pokud se teda nestane nějaký zázrak nebo větší konvekce a že by chytla i mě