Klokan_0 Nějaká šance je. Bez podmínek tu určitě nebudeme, takže něco dojít může, akorát asi ve slabší formě. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet. I ICON DE tam má nějaké bouřky u nás, ale až ve večerních hodinách.
Bry den. Zde nakonec vzdalena bourka, naprselo 1.9 mm. Max naraz vetru 12.2 m/s. No uvidime dalsi hodiny, co prinesou. Fota na https://www.rajce.idnes.cz/meteohrnciarovce/album/... Kazdopadne venku je celkem dusno. Jak zasviti ten ohrejvacek, tak je fajn pradelna.
Tady na Vysočině dnes každou chvíli přeháňky, ale zatím jsem nezastihl silnější než středně silnou, naopak z některých jen tak pokapávalo. V Brně je prý situace podobná. Byl jsem kolem poledne v Lísku a Domaníně a v druhé z těchto lokalit jsem zaslechl i dva hromy, a to při mírné přeháňce. Byly ale spíše tišší, takže bouřka to byla pro danou oblast jen vzdálená.
Dnes to na silný bouřky moc nevypadá teda ,aktuálně tu máme jen 15 stupňů a podobně na tom jsou celé západní Čechy,až ty bouřky přijdou do ČR tak nemůžou vydržet když tu není ani energie.