to by nebylo situace, kdyby krušný zas něco nepojebaly. celou dobu na horách to bliká, pak to přijde sem a nic, nula. prakticky celej severozápad zmařen jakýkoliv šance na bouřku. struktura vydržela taky max po středohoří
Většinou jsem zastánce ČHMÚ, ale to co se děje dnes mě pěkně naštvalo. Bez výstrahy a zatím asi nejsilnější nárazy větru letošního roku až skončí bouřka jdu sčítat škody na zahrádce, které za předpokladu výstrahy jednoduše zabezpečit..
Tak další srážkově nebezpečný den máme za sebou.. Tady 0,5mm..a závist těm, co mají ten 1-2mm Na 5 minut se vytvořily ve vesnici dvě malé louže, prostě něco.. Cmrndání v Čechách pokračuje.
Marty78 Já si myslím, že měli vydat výstrahu nízký stupeň nebezpečí pro celou ČR. Jde vidět, že se bouřky vytváří nejenom ve vyznačených místech. A tam kde třeba výstraha není, tak to tam řádí. V Karlovarském kraji také není žádná výstraha a byly tam bílé odrazy..
KubysQ Myslel jsem to pro zdejší oblast, jsem teď na Třech Studních na Vysočině a tady dnes platí výstraha na silné bouřky od 12 do 23 hodin. Brnu a okolí by se bouřky dnes měly spíše vyhnout. Tady zatím v průběhu dne byly dvě přeháňky, ale intenzita nic moc, ta první byla jen velmi slabá (pokapávání) a druhá taková slabá až mírná.