Diskuse o počasí Silné bouřky 26.-27.6.
Snad bouřky Vysočina-Brno.
Bouřky jsou téměř jistý že vzniknou tak klídek.
Budou "pouze" silné, střih větru nic moc za to cape supr takže budou masivně vznikat na jejich outflow boundaries a vytvářet nachvíli individuální systémy. Více o dešti a zase větru
Honzaaa
Definice squal line:
A squall line is a line of thunderstorms, often forming along or ahead of a cold front, that can produce strong winds, heavy rain, lightning, and sometimes hail or tornadoes. These lines can be hundreds of miles long and are typically associated with a rapid increase in wind speed.
Linie slabého deště není squal line.
Nezakládej prosimtě už žádná témata o bouřkách..
Nejsou ti jasné základní pojmy.
Nech to do budoucna jiným, zkušenějším.., co se v dané věci orientují..a moderují téma tak, že to dává smysl..
Tvoje příspěvky a ignorace oprávněných připomínek ostatních už zavánějí trollingem.., spamováním..
Modely stále více a více ubírají. Stále času dost na změnu, ale velmi pravděpodobně bude vzniku bouřek bránit vyšší CIN. (zádržná vrstva konvekce) Největší šance na bouřky bude od J/JZ Čech po východní část Vysočiny a východních Čech, dál na Moravu pak vzniklé bouřky budou opět během noci slábnout.
Honzíček je malé dítě podle Facebooku a bohužel tyto děti dostávají to nejlepší i když nemají ponětí co to je a spamujou diskuzi stále stejnými nesmysly.
Někdo ban mu prosím.
Peter Sedlák 1
Souhlasím. Tady mohu trollovat pouze já tohle je ta přesně třetí strana co mi tu dělá konkurenci. Systémově a chytře to tu spamuje. Já to poznal hnedka nevím proč né ostatní.
Peter Sedlák 1
Na co hned ban? Na jednu stranu je to lepší číst než nějaký fňukání pořád, ale každý je jiný, a propo všichni jsme nějak začínaly a jestli je to dítě jak píšeš tak přeci jen v dnešní době přístupu na internet kdy mají tu možnost?? Za 10 let z něj může být někdo kdo bouřky predpovi lépe než 80% lidi tady a nad svymy příspěvky se zasměje
Daniel Moudrý
jo to jo. Ban ale nemusí být permanentní, kéžby takovej systém by tu byl.
Prostě ale měla by tu být kontrola, to že jsem to třeba já a jiní dělali bez postihu dávno tak to je blbý.
No dost.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.