Diskuse o počasí
Velmi silné bouřky 23.6.
Tadeas Dobře už se budu chystát na venek
gugu92 Došlo na ní k rozdělení. Má teď dvě jádra, Klatovské a to naše, Sušické.. Bavorsko a Šumava dneska jedou.. Třetí dnešní bouřka tady právě teď..
Francois Štětení Supercely?
Tak já už přestávám pozorovat protože u mě je šance na bouřku mizivá
U té Prahy to celkem slábne, takže si myslím, že tam nehrozí žádné prudké jevy, ale uvidíme, třeba to ještě zesílí.
Tady také bouřka a celkem silná. Přívalové srážky i vítr. Jen struktura byla dost mizerná na to jaké jsou podmínky. Celkem málo i asi málo energie
Xhonza Ale ne nulová
Severozápad aspoň něco teď dostal
Zatím to u nás vypadá celkem slabě, ale věřím tomu, že tu něco naskočí.
Nám se to vyhlo ikdyz se krásně stáčela dolu, tak nás to minulo o 5 km, ale hromy jsou strašně málo slyšet
Honzaaa Štěpení ano, jestli tam byla rotace nevím..
1 jádro
o 20min později dvě
Blesky byly spíš v mracích a moc toho nebylo vidět ale pěkně z toho hřmělo
Tadeas Slábnutí se dalo očekávat, v okolí Prahy je blokace v podobě suché vrstvy. Ani ten čerstvý vítr tomu příliš nepomáhá.
Marco11_ Mazec ale aspoň si blesk zachytil
Frantis95 Ale tu na Moravě měly být podmínky nejlepší pro tvorbu bouřek. Dávám tomu ještě šanci až do večera. Snad nás něco zasáhne.
Honzaaa sever a predátor. Já dostal vítr a slabej mírnej deštíček. Zamnou na radaru celej rudej pás. Tenhle rok sice má super blesky a ukázky, ale ani oranžová přeháňka se nedokáže trefit.
Frantis95 Aspoň hezký prší, jen to nic moc nedá. Na západ vidím nějaké kupy ale to v nic nepřeroste, suchá vrstva to skazila
Tadeas Z toho pasu mrtvé squall line to asi vzalo energii a ve Frýdku se s toho stala krátká bouřka. Ale vzduch se znova prohřívá a je dusno. Spíš to asi přijde večer
Jsem říkal že to bude mrtvý. Oranžová výstraha měla být až na jihu a dál na východ. A postupem času bude vše slábnout
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .