TomasMost Ok není zač Co mi není jasné, proč ten neuctivý komentář dnes? Každému je přeci jasné, že když nám tady dá někdo informaci o stavu počasí u něj, tak je jasný, že nepostihuje celé město či oblast, zvlášť třeba při bouřce. Člověk, který se tu pohybuje prakticky denně, má přeci takovou základní znalost, a navíc u většiny přispěvatelů ví, kde zhruba pozoruje počasí. V Mostě je mi naprosto jasný, kde sleduje Peter S, kde MostMost a nebo vy. A že je to rozloženo v rámci města. Stejně jako u kolegů třeba v Praze nebo Brně, nebo třeba v Kateřinicích, kde je mimochodem kolega s výbornými hodnoceními
Před chvílí byla přeháňka a východně od nás se dva krát JZ od nás se už blízká z dálky co je u Passau Těžkou říct jestli to jsem dojde A pěkně to narůstá jižně od nás ale též to mine
Nechápu, že online přenos tady na In-počasí skončil, když to nejlepší teprve přijde, párkrát sprchlo takže vlhkost to nabírat bude a bude to růst, těším se až to dorazí, má to být od 2 do 5 ráno asi moc nenaspím
In-počasí Systém bouřkovej je to pěknej MCS, už poměrně slábne a u nás v ČR už jen Jižní-Střední Čechy pás slabých bouřek a silnějšího deště. Nebezpečí už nehrozí. Na velké části ČR srážky dnes ale žádné.
U nás na taky nic nebude, měli pravdu, před Vysočinou to chcípne. Kdyby aspoň zapršelo. Teď ty horka vytvrořily docela povrchové sucho. Ale déšť v nedohlednu.
Tak večerní ICON sem k nám na dnešní den úplně mimo, srážková díra mu nevyšla.. Dával nám 1,1mm.. Teď v té ranní vlně spadlo parádních 25mm, včera z bouřky 3mm a máme poctivě zalito..28mm zatím za tuto akci. Konečně
Nás včera lízla ta bouřka, co šla spodem přes Benešov, ta dala 9,3 mm a začalo tu dnes ve čtyři a z toho je zatím 8,7 mm. Takže zalito je pěkně. Čekal jsem že bude chladněji, teď po ránu 16,1 stupně.
kuba U nás to ještě pokračuje, aktuálně za dnešek už 31mm.. To je prostě paráda. To už zaleje i v lese, nastartuje to konečně růst nějakých hub, je to platná zálivka i do řádků brambor.. Je to super Já zrovna teď jedu na Kralovice a projíždím kolem Třemošné, i tady ještě slabě prší..