Diskuse o počasí
Přechod mohutného bouřkového systému 4. - 5. 6.
trauma_zero Mohu se zeptat k čemu konkrétně Praze gratulujete? Nic tu totiž není a zřejmě ani nebude, celá SZ polovina Čech je nejspíš ze hry.
spurdo A co řešíš? nebo co tím chceš říct? že to jde jinam než mělo podle predikce?
To vypadá extrémně nebezpečně. Určitě se tam vyskytují kroupy i přes 4 cm a o nárazech ani nemluvím. Určitě jde o bow echo. Pokud by to do Česka dorazilo v takové formě (i silnější), tak na 100% 3. nejvyšší stupeň před bouřkami. Toto dokáže nadělat velké škody.
Brutál....
Na Facebook je neoficiální zpráva z Německa že je už hlášeno jedno F1
Vypadá to hodně nebezpečně , uvidíme jaké to přijde ale vždycky se těším na pořádně bouřky ale dneska mam nějaké napětí z toho
KubysQ Ondris No, když kouknu do Německa a na hodinky, tak bych rozhodně netvrdil, že něco je ze hry...Čekat..
No když si tu čtu,tak tu je plno bláznů a melejch dětí,který by snad chtěly co největší škody...
Ondris A kam to jako půjde?
Tereza z českého ráje Nikdo tu o škody nestojí, nýbrž o pořádný bouřky konečně
Zase všechno na východě. Nechápu už tohle.
Brutalita je vidět z okna supercela mega hezká mammaty jsou tam ale kazí to altocumulus
Pod náma přirůstá další, stejný směr..
Tereza z českého ráje Někomu se prostě bouřky líbí nevidim na tom nic špatnýho
Myslíte že něco zasáhne Jindřichohradecko? Mám venku rajčata. Tak jestli mám radši uklidit.
LukHo94 Není to potvrzené žádným oficiálním zdrojem. Může jít o fake.
Zdá se mi, že se nám na Německých hranicích formuje linie. Uvidíme
palma já nikde netvrdím že je něco ze hry, ptám se co tím chtějí říct že říkají že to jde pod nějakým úhlem a že to uhne za energii někam jinam atd.. ja nic nepsal že je něco ze hry
Konvekce při západu slunce
No nic šel jsem stanovat na Šibeník jelikož nic nebude možná tak zahradnický deštík.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .