Zatim velka nuda, vse slo vychodneji. 1.5mm. Trosku hřmelo, na obloze nic zajimaveho, aktualne jednolita seda kase. Snad to pasmo z bavor nechcipne u Prahy jako tomu casto byva…
TomasMost Přesně "knedlík" teprve začíná lézt přes Šumavu..a okolo 20:00 má být u Plzně.. tak uvidíme, kam doleze, pár kapek by se tu u nás taky šiklo..Zatím byl akorát vítr, pár utržených listů ze stromů a asi padesát kapek (pokud jsem to špatně nespočítal)..
Zdravím jakožto nováček (doposud pouze čtenář a sběrač informací). Nás teď po více než hodině opustil vláček, bouřka jako taková nic moc, ale zálivka po delší době solidní. Doposud nás víceméně všechno minulo, respektive když už, tak nám to vyrostlo “nad hlavou” a odletělo jinam. Jsem zvědavá co, a jestli vůbec něco, přijde dál
Ta první vlnka co šla SZ od nás nám sem pšoukla studený profuk.. (během chvilky z 31 na 21°C) Úplně to zhatilo podmínky a počínající slibnou konvekci.. Na bouřky to moc nevidím, zapršet by snad mohlo
Tak tu trošku fouklo a linie bouřek se podle očekávání zcela rozpadla. Trochu dříve než mělo, už je asi po všem. Aspoň udělala trochu hezký shelf-cloud.. Čechy prostě neumí ani na frontě.
HaMeLeOn14 Já jsem kousek od vás u Libošovic a vypadalo to ze začátku opravu pěkně, ale pak přišla naprostá ubohost. Možná i říjnu bývají silnější bouřky...