Tak jeden mírumilovný, půlnoční luk a pak ještě následný déšť, celkem 7,5 mm, zálivka na zahrádku i do lesa na houby tak akorát, spokojenost.. Večer jsem si tu kávu dal, byl jsem do tmy na rybách a po návratu z ryb i bouřku, spokojenost
Od včera zatím rovných 20 mm, v noci jsem spal jak medvěd tak nevím co se dělo, ale asi nic, jen silný déšť před asi hodinu, teď pár kapek... No a výhled takový já to beru všema deseti, jenže se to X krát změní a bude chcát a chladněji jak to známe, to jsem viděl včera ten výhled, no k zblití, velká jistota
xeno Nezapršelo pořádně všude, je plno oblastí kde ta voda chybí a mají stále podprůměr, téma sucho pojede dál, já řeším téma mokro a v Rožnově po 11 mm za chvílu půjde chlápek zas zalejvat, takže tak
Včera jsem vyjel na monitoring okolí a měl jsem mega štěstí, 5 km od nás na JV začala velká plocha zasažená krupobitím a sahající až po 15 km vzdálené Citonice s kroupami pomale 5 cm, jak tady sdílela redakce. Zalito parádně s 32 mm a ještě dnes ráno zapršelo z bouřky na Znojemsku, takže velká spokojenost. Teď to odnáší dle předpokladu Ostravsko, jako kroupy po ránu to fakt umí jen SV, tam kdyby přišlo to stejné co k nám večer, tak by to bylo 3x takové.
Zde smesnych 8mm, to za dva dny budu denne a znova zalejvat. 43mm za cerven. Potreboval bych spis tak 100mm behem tydne. No nic. Jako je posledni dobou zvykem, prsi stale na vychode.
godlike Přesně tak, za dveřmi se mně sune další pásmo a udělám doma zas kulové tohle je ke vzteku. A zítra by konečně pršet nemělo, jenže mám odpočinkový program před pracovně vytíženým týdnem. Nic nevychází tady půl roku už vůbec do háje