Diskuse o počasí Bouřky 21.6.2024
Nemá někdo mimořádnou sondáž z Prostějova? Jestli vůbec byla?
To co je nad Brnem asi Estofex planoval pro ty Vychodni Cechy no.
Ta blyskavice je videt az k nam. A jede to neskutecne. Tam to bude 100mm jako nic.
Total zaplavy.
V celych Vychodnich Čechach spadlo bez 99mm rovnych 100mm, na trojku od Esrofexu celkem slusny.
U prvního jádra jsem si říkal, že super, mělo to být o větru a o kroupach, a nakonec to bylo spíš o vodě. To jsem netušil, co se bude dít dál, a stále to nebere konce. Vzduch je stále snad ještě horší než přes den, tudíž energie ve vzduchu furt je, což nechápu... Na jihozápadě teď nanovo bleskova show a žene se srážková stěna, ale už je to fakt moc a sám mám strach. Přes 80 mm už.
Voyta
No ja to beru 100x100km, nebližší bourka byla hooooodne daleko. Nebyt te na jihu, tak je vesmes hovno, sam CHMU me psali na fb, ze toho cekali mnohem vic a hlavne ve Vychodnich Čechách.
Jako jsem celkem hodne zklamanej, kdyby aspon poradne zaprselo, je tu takovy sucho uz, ze kdybych odhodil vajgla, tak shori pul obce.
Snad v noci dolezou ty bobky co jsou u Vas na JZ.
Šumava to pěkně nakopla
Stránky popadaly, tak teď snad mohu něco napsat
No, Brno západ, ale jo popršelo, zabouřilo hezky, moc dolů těch blesků naštěstí nešlo, muselo jich být stovky, i několik za sekundu.
Jinak pěkná letní bouřka, nedělal bych z toho zase nějaký extrém. Pár zatopených sklepů, ale za to příroda nemůže, že si lidi stavějí takto baráky. Naštěstí alespoň zde vítr nebyl nijak silný.
ota
Sloužím na stanici v Přerově, máme se teda připravit jo?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.