Lubor ono něco přišlo? Ne, na SZ nic nepřijde. pětkrát po sobě fail a přesunutí na němce nebo východ. A zítra pouze déšť, jinak proč se zajímáte o SZ, vy jste tady nebo..?
Byl jsem na 3 dny v Olomouci a včera hned bouřka, dneska cestou z Olomouce další bourka+ krásný základny cestou směr Orlické Hory a Krkonoše, to tady v Ústí jen tak nezaziju, prostě se musí za bourkama vyrazit no...
Ani se nedivím že je někdo frustrovaný na tom severozápadě ono tady to není o moc lepší. Je teprve začátek sezóny, tak doufám že se něco změní a uvidíme pár solidních bouřek i my.
Docela dnes překvapení celkem 4 , 2 okrajové, 1 vzdálená a 1 přímá celkem to dalo skoro 8mm srážek, zítra by měly být bouřky ještě četnější, ale kdo ví, třeba zítra nás zrovna žádná netrefí
No to tedy byla síla krásné blesky poprvé letos. Byla celkem silná a prošla těsně kolem nás. Vypadá to že uz je dnes konec takže celý den fučelo aby nás to večer obešlo. No co už zítřek nám to vynahradí.
Nakonec okraj bouřky, blesková aktivita ustala pár km ode mně, srážky 10 min s úhrnem 2,6 mm. Vzduch pročištěny od pylu, prach trochu umyty Uvidíme co dnes, modely predikuji bouřky na zejmena na jih ČR, tak možná zde večer zbytky
Janbester Ano, ale půjde to asi až ve večerních a nočních hodinách... na východě. Co už mě příliš nezajímá.. ale oslavit to můžem,, první 1 pro nás letos...
U nás se cca v 9 večer pár krát z dálky zablýsklo a konec.. jinak celý den vedro, vítr .. Uvidíme co dnes Aladin to maluje kolem 20 hodiny tak snad to brzo přejde