MostMost Podkrušnohoří to moc neumí, zase silnější bouřky u Plzně a Práglu samozřejmě. Ale lilo solidně z té poslední přeháňky. Do 5 minut pryč. No a ta lajna je pro nás mrtvá, vytvarována je klasicky jen do Polska.
Hm nás to asi teď zasáhne to co jde přes Prahu a vypadá to docela nebezpečně na odrazech. Takovéhle bouřky v říjnu jsou skutečně vzácnost. Jo a doufám že něco naprší(aspoň 10mm). Září se tu moc nepředvedlo.
Tak frontička si zase udělala díru a hezky ve středu Most jak jinak. Takže tady jen vítr a deštíček z ns. Ale dobrej start sezóny do těchto linií. Možná ještě nějaká bude letos. Ale Praha masakr. Tam už si nemohou stěžovat že je to prý obchází když tohle rozbořilo ty mýty.
U mě necelých 5 mm. Jedna z nejlepších bouřek letos zde, co se týče elektrické aktivity. Show to byla luxusní, ale 99,9% IC a CC blesky. Každopádně tohle jsem rozhodně nečekal.
V Dejvicích žádný masakr, 5 minut silnějšího deště skoro bez větru, každopádně blesková show parádní a hezky to spláchlo silnice, na 3. Října fakt pecka.
Ta jižní část fronty má velmi ostře ohraničené čelo.. Jsem jen zvědav, jestli se ta linie dotvoří, nebo to chcípne a bude jen trocha větru a pár kapek..
Já tady můžu jen tiše závidět, občas záblesk na sz, opět Praha, od z se žene, sice další pásmo, to je již studená fronta, ale bouřky už k nám nepřinese, všecku energii sežraly ty bouřky co jsou v Praze