Diskuse o počasí Bouřky 13.8.- 20.8.
Noo včera večer teda to hodně překvapilo. Takovou podobnou blýskavici jsem naposledy viděl před dvěma lety po tornádu na JM. Ten večer byl tak děsivý jako včera večer. Na to ale jak ta bouřka byla mohutně bleskově aktivní tak tu za ni spadlo jen 5mm takže byla srážkově chudá, ale bleskově vydatná. No srážkově chudá bylo jenom tady. Na Vsetíně a ve valašském Meziříčí lilo prý pořádně.
No večer, ale nic nenasvědčovalo že se něco takového vytvoří. Aladin byl s předpovědí úplně mimo a iconu to zase vyšlo úplně nejlíp.
Dnes nás tu opět něco slabého přešlo, ale spadly tak 2mm. Co je ale dneska určující to obrovské dusno asi ještě něco příjde. Doufám že nic tak monstrózního jako včera.
Už se to od Liberce pomalu nasouvá. Včera tu pršelo tak by to mohlo dopadnout.
naprosto úžasnej a extrémně zajímavej pruh ničeho přímo přes nás po celou evropu.
Tak jsem dorazil domů a hezky jsem to stihl. V Pardubicích provazy deště a tady o kousek dál pěkný zahradnický deštík, už bez blesků. Ale s bouřkami teda žádná sláva, je to marný.
Predators2
Něco zajímavého tu roste. Pěkné základny západně, ale ty budou vtáhnuty do bouřek na západě. To východněji už nemá šanci dorazit včas.
TheRealStormCZE
Je to hodně slabý na tom severu a okolo nás se skoro nic netvoří
Peter Sedlák 1
Něco málo tam u vás je, ale životnost bude asi krátká. To na Liberecku stojí víceméně na místě
Predators2
Chomutovsko to vyžere. Východně a jižně se nekupí..
Už z nich bouří podle blitzu.
Gratuluju všem u KH, kteří se konečně dočkali
Lukáš Záruba
Na gratulaci je brzo. Tady furt 0.
Jinak pod chomutovem bílá. Celkem explozivní růst.
Lukáš Záruba
děkujeme za pogratulování za 0mm srážek a ničeho v dohlednu. beru to jako výsměch
Peter Sedlák 1
Alespoň u vás něco je tady prd
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.