Diskuse o počasí Bouřky 13.8.- 20.8.
Já myslím, že aktuální Meteosat by mohl už trochu napovědět l, čekám pás kolem Prahy a Východní Čechy, Morava spíš až v noci.
Kde je ten z Ledce? Kokot nebo jak se jmenuje,vten dělá kvalitní Estofex, jak to dneska vidí?
Tyhle situace jsou za mě dost o ničem. Na většině území nespadne ani kapka a když už někde prší, tak to dělá velké problémy. Navíc oblasti bez podpory orografie jsou bez šance. Chtělo by to alespoň nějaký střih větru. Podle ranní sondáže to vypadá, že bude možná CAPE o něco vyšší, než se čekalo, možná proto má v plánu ČHMÚ zvýšit výstrahu...
Negan
Podmínky budou hodně dobré a bouřky stacionární bez střihu. Ale zase je to zajímavý, chtěl bych to zažít někdy zase, zažil jsem 65mm za hodinu a něco. Sice bylo ve městě vody po pás,ale nevadí
Už tu máme aktualizovanou výstrahu. ČHMÚ si nevědělo rady a dalo oranžovou pro 70% území. Na jednu stranu je chápu, ale už teď je jasné že tahle výstraha nevýjde. Bouřky zasáhnou tak kolem 30% území.
Kokos342
Kokos vlastně, sorry, já jsem ko*ot.
Nebude nějaká mapka dneska?
Zatím je teda všude jasno, nevypadá to moc.
U nás bude extrémní střih větru odpoledne, přesně 0m/s už je zase 30st, mně z toho jebne už
Západně a i východně už jdou vidět kupy.
Tady pod poklicí SO ani ň. Prostě SO.
Teplota stagnuje, nepohli jsme se 4 hodiny nikam. 25°C a 70%.
Snad se ten bordel brzo rozpadne.
John Deere
No jasno všude není. Tady je od rána poklice a pořád se to nechce protrhat. První bouřka mimo hory na Příbramsku.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.