Kokos342 Podívej se na název svého tématu, přesně to odpovídá Nic velkého se nečekalo.. Ta druhá vlna vypadá dobře, u Regensburgu třeba.. Ale i tam je to bez tornád Konečně je tady houbové počasí!
Dopoledne nakapal 1 mm, ani jsem si toho nevšim.. Teď to naskakuje i u nás na východě, ale to spíš Aldy má zatím větší šance než my, pokud není v Kunovicách
U nás sice bez bouřky, ale dalo to 9 mm. Jen škoda že to spadlo v tak krátkém čase lepší kdyby to bylo aspoň za půl dne a ne během hodiny. Takhle plno vody zbůhdarma odteklo.
Tý jo, tak koukám, že se to pěkně rozrůstá, to jsem ani nečekal. Akorát je problém, že ty buňky jsou hodně lokální, ale než to sem dojde, tak by se to mohlo hezky spojit. Uvidíme, ale v další vlnu těžko věřím.
Ten mrak šel 500 km přesně na nás a 15km před námi opět 30°vyhýbka na východ a to je pokaždé. Věřím už že za to může ta šachta jinak to nejde vysvětlit. Když už jsou konečně srážky na severozápadě tak se nás to stejně vyhne. Opravdu trapárna
Klokan_0 V té jedné buňce je už i bílé jadérko. Než to sem dojde, tak to má šanci pěkně se rozrůst. Přece to nezačne chcípat už. Nic extra to není, ale člověk se musí tuto bouřkovou sezónu radovat z čehokoliv.
HaMeLeOn14 Já věřím ve večerní vlnu, se srážkami pak i v noci.. Za tou druhou vlnkou je v Bavorsku velký bezoblačný prostor jen s malými izolovanými buňkami.. Do večera je času dost a slunce může pracovat...