To jsem měl veliké štěstí, bouřka zamnou už začíná umírat. Nakonec se spustily pěkné provazy deště, zatím mám 4.1 mm. Když není výstraha, tak to vždy vyjde!
swan1 Opravdu škoda, že není ta energie a už je chladno. Jinak by z toho bylo opravdu pěkné bow-echo. Jenže to je zákon schválnosti, když se načasování povede, že nejsou podmínky.
Tak to zase dopadne jako vždycky, souvislé bouřkové pásmo se před Jaroměří rozdělí, jedna část půjde severně přes Hořice, Dvůr Kr. a druhá jižně mezi Hradcem a Pardubicema. Klasika. Budem rádi za pár kapek.
Myslíte,že spadne ještě letos víc jak 5mm plošně za den? Je to fakt hrůza už, v Moravanech už prej dochází voda spodní, zrovna místo, kde ho je 3prdele, hned vedle ČSAO (bylo)
Já už to fakt nechápu po třetí takhle letos, jižní Čechy prší,na Vysočině se to rozpadne,a sílit to začne zas až za Vysočinou,má někdo racionální vysvětlení?
Bohužel, podmínky už nejsou dobré.. Tohle by bylo silné bow echo, kdyby... Ale to od Plzní teď hezky zesiluje... I když, možná se to ještě krapet obnoví.., právě teď jsem viděl blesk i slyšel hrom.. A znova teď.. Uvidíme..
Tak trochu fouklo, chvíli liják a je po všem.. Poslední výboj v tom byl cca na Z okraji kotliny, tady nad vesnicí už nic.. Hodně rychle to chcíplo.. Holt tady už podmínky nejsou.. Ale každá kapka dobrá, ještě prší...
Ráno sprchlo pár mm, ale odpo slunečno a docela větrno, takže je vše odpařeno a při rejpání to není vůbec poznat, Čechy koukám obrovské srážkové pole na V a od Z další a dokonce s bouřkama, úplně jiná liga, tady by to hned zdechlo a zítra čeká fičák, no poteš.