Tak tady už pekne leje, kolem bouří uz pres hodinu, tak uz to doslo i sem. Mirilo tu nejake bile jadro (to znamena co?),ale asi nas nakonec jen trochu lizlo. Zatim nic desiveho...
Západně až jihozápadně od nás se začínají bouřky formovat do nějaké linie, tak třeba budeme mít štěstí a trefí nás to. Bylo by to ideální, beze škod, ale zalito.
ota kapr84 Posíláme vám nějaké bouřky, tak snad budou intenzitou mírné, ale přinesou tolik potřebnou vodu. Tak budu držet palce a pak se pochlubte snad pěknými úhrny.
Klokan_0 no vidíš, a já seděl znuděně na kopci v autě a čekal, že to něco ukáže a neukázalo to nic... opravdu zaprděné bouřky letos to snad nemá ani žádný vrchol sezóny.. nebylo opravdu nic, ptal jsem se fotografa kamaráda, co má a taky nic.. prostě další provar dnes. Už letos asi stočtyřicátýpátý teď budeme zase čekat týden na další situaci, kdy to dopadne podobně, ne li stejně... jinak z venku se line pěkný smrad jakoby z kanálů... to jen dokládá za co stál dnešek..
Peter Sedlák 1 Nejsem ve své lokalitě dle reportu rodiny a webkamery běžná letní bouřka .... Kunovice okr. Vsetín rychlá bouřka bez nebezpečných jevů, srážky cca 3 mm.
kapr84 Ta dnešní supercela mohla být hezky fotogenická, bohužel je to tento rok hodně lokální no, navíc odhadnout pohyb supercely je těžké, ještě když rotuje a stáčí se jiným směrem, tady to napřed vypadalo že to jde přímo sem ale nakonec to uteklo, to že někde udeří zrovna taková bouře je vyjímka, ale už by to opravdu chtělo nějakou linii která projde celou ČR a všichni budou rádi a spokojeni
Klokan_0 no já právě neviděl jedinou fakt pěknou fotku této dnešní supercely.. což mě trochu zaráží.. když prošla prakticky celou Moravou... zajímavé... možná fotky teprve budou od někoho, je to divné...