swan1 No nevím na radaru nad nama tmavá červená, skoro bílá a privalak jen 1 minutu a je po všem. Na radaru to vypadá o hodně hůř. Jinak normální rychlá bouřka
HaMeLeOn14 Kdyby nebyl ten suchý vzduch, tak už mohlo před Prahou vzniknout několik bouřek. Nevím, proč je tady teď ta suchá vrstva skoro pokaždé, je to fakt Škoda no
Nad tím Mnichovem to jede v pěkném pásu, škoda že se to nevytahne více na sever. V tom Německu jsou silné bouřky skoro pořád, tady vůbec, nechápu čím to je.
Musím se zasmát sám nad sebou, teď mi došlo kolik mých názorů, odhadů ohledně vývoje vůbec nevyšlo. Nejen dnes, za celou tuhle epizodu. Je lepší mít odstup a hned se všeho nechytat, protože s počasím je to vždycky složitý.
Chtělo by to zjistit, proč vždy když je nějaká dobrá situace, tak jen tady v CR to zhati suchý vzduch...i když jsou super podmínky, všude jinde okolo (Německo,Polsko,Rakousko) se tohle neděje mi přijde, vždy když tam něco má být tak tam něco je
Daniel Moudrý Krušné hory jsou totálně neschopný. O modelech ani nemluvím ty nepředpoví dnes snad ani rýmu . Normálně mě to přestává bavit sledovat. Je tu nuda a nic se neděje. Kolik výstah tu už letos bylo a nenaplnila se ani 1 .
Nevim už, budeme muset vyčkat ještě 1 rok na další bouřkovou sezónu, tohle už je zoufalství. Stejně pořád nechápu, když jsou extrémní podmínky v Česku, tak nic. Když je to jinde, tak to tam jede o 106.