Diskuse o počasí Bouřky 4.7 - 5.7. 2023
Praha to pěkně rozjela , už je tam bílé jádro.
Snad se to začne rychle rozrůstat, protože to jde dost rychle a nějakou díru bych schytat nechtěl. Hlavně ať se co nejdříve vyjasní.
ČHMÚ píše:
Od rána je tady pěkný dekl, tak snad se brzy protrhá, je poměrně zima. No uvidíme jak se to odpoledne vyvine, ale pořád si nějak stojím za tím, co maluje Alaro apod. Nejvíce mě ale s***, že SZ to opět přeskočí, a to tam v červnu byla naděje na nějakou změnu, tak snad další týden jim tam naleje dost.
Lištička
Jakože Plzeň, Karlovy Vary a Ústí nad Labem?
Že by ta jedna předfrontální bouřka a zrovna zase nad Prahou dala kaput těm třem?
Déšť bude. Ale ta lajna s bouřkami v Německu jde zatím jen na jih ČR. Uvidíme za pár hodin.
Aidamko1
Ale vždyť už to u nás až tak hrozný jak předtím není
Koukám mapky sucha a vodu potřebujete vy a ostatní mnohem víc než severozápad. Tak berte
tady je přesně 0 srážek i stínu jakoby. vír u nizozemí pěkný
wert
Ano, v okolí bylo bouřek více, ale aby by se nějaká trefila přímo jádrem, to už byl větší problém. Navíc to byly samé nefotogenické chcíplotiny... Samozřejmě se najdou místa, která jsou na tom ještě hůř, včetně vás, což mě mrzí, ale nemění to nic na tom, že je to tento rok opravdu bída, nic co by stálo za řeč se zde nevyskytlo a za svým tvrzením si stojím
U nás ani kapka,rozpadlo se to a vypadalo to tak nadějně,jsem zvědavý na tu druhou vlnu.
tak tady (Klecany) 10 minut, přímý zásah, vše v pohodě a vody teda docela dost, a hned se ukazuje slunicko což je dobrý znamení
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.