Výstraha na pozorované jevy na JV je jistě na místě, ale vydat jí pro Prahu a okolí je s prominutím docela k smíchu. Ty bouřky v okolí nijak nebezpečné nebyly, až na ty nárazy větru kolem nich. Ale na oranžovou to rozhodně teda nebylo a platí to až do 7, když už dávno nic není
Peter Sedlák 1 Dneska to bylo díky dobrým podmínkám, na JV bylo přes +34°C, takže se tam tomu dařilo velice dobře. I když lokálně spadlo velice málo jako tady. No zítra u tebe na SZ budou mít bouřky ještě větší grády, hlavně aby spadlo pořádně vody a srážek, snad nárazy větru budou oproti modelacím klidnější.
Tak snad to zítra bude bez vážnějších škod a snad to pořádně prolije SZ, ale i další oblasti, kde to s vodou byla nouze poslední měsíce. Budu držet pěsti.
Tak si říkám při dnešních technologiích výpočtu co to ty meteorologický študovaný kkti.pouštějí za nesmysly do éteru. Je to k zamyšlení.. Dobrou noc všem diskutujícím amatérům
jack Doufám, že zústame jen u těch provazů vody. Nejsem doma, tak snad to není nějaká pohroma. Ale klasika, je tento týden každý rok nějaká mela... Peter Sedlák 1 Horký, vlhký vzduch.... není o co stát každý rok v týhle době...
igor127 Co koukám na jeden živý záznam na sociálních sítích, tak celkem pěkné provazce vody a zdejší cyklisty u hospůdky to překvapilo i s kroupami, ale vítr slabší, jen tedy pěkný liják a menší kroupy. Kristián Laššo Pěkné, nástupovka jak se patří.
Tak čerství raport za cca 15 minut 30 mm vody pár blesků a takové černo jsem ještě neviděl vítr ani moc silný nebyl podle místní meteo 10 m/s ps:foto nic moc
lopa10 To neví už nyní. A díky, my si vystačíme i bez tohoto... Aidamko1 Já koukl jen z mobilu na webcam hodonína, ale bohužel není live tak z toho není nic moc co poznat. Jsem v Olomouci a zde jen pořádnej profuk.
POZOR v oticich na Opavsku podle prvních informací to zničilo desítky střech a všude leží popadané stromy na místě zasahuje momentálně 15 jednotek hasičů podle nepotvrzených informací ( od místních) to mělo být tornádo jak budou fotky přidám
ludvicek Tak koukám JV Brna podobně, ale je fakt, že z těch skoro +34°C co tu byly už byl člověk mimo, takže fajn, že se ochladilo. Zítra zdá se budeme atakovat podobné hodnoty, jak tam u Vás vlastně na JV Brna jste s teplotami?