Diskuse o počasí
Bouřky od 20.5.2023 do 23.5.2023
Tak za 15minut mi to dalo 5,2mm, pěkná práce.. , je trošku zalito..
Tak přeji SZ šťastný zásah. Tady parádně skoro jasno, hezkých +25 a trochu pofukuje vítr, takže naprostá senzace.
Ondráš* Souhlas. Hlavně sz potřebuje pořádnou zálivku. I zítra v Zl kraji lokální srážky lze čekat.
Jak tu někdo psal, od Prahy to jde pěkně za sebou, takže znova začlo pršet, z toho druhýho útvaru.. , máme tu dneska kliku...
No, koukám, že Praha vytváří i třetí várku, uvidíme, zda taky něco dá...
že by i třetí dávka pro Kladno?
Dnešní výlet byl povedený. Krásně teplo přes 20°C a pouze vysoká oblačnost. Nádhera. Žádné kupy nevidím. Tak uvidíme, co to udělá příští dny.
No, nad Prahou to aktuálně stále pěkně roste..
směr Praha
tady dolezly zdechliny z kladna jinak větrno a příjemno, letní den
Je toho málo. Víc bouřek až v úterý, kdy to asi teprve bude na většině území.
TheRealStormCZE Právě tu začalo opět pršet, z třetí zdechliny..
palma Koukám, že dneska Vaše Kladno tedy jede s těmi zdechlinami. Už koukám na radaru další bobek se tam u Vás vytvořil... Tak snad cenná vláha z toho doputuje i dál na SZ. K nám se teď snaží doplazit něco od JV, ale nemá to moc šancí bych řekl, a ani by mi to nevadilo.
Tady je to úplně mrtvý. Ani v okolí se nic neděje. Stále nad 25°C
Dnes bez šance. Prostě stále nad stejnými místy prší a u Aldyho taky s blesky. Tady nic, v okolí ani kumul. Jenom KH začíná vyrábět pro Germány, jo to sem jim daří, ale opačně ani náhodou. Zítra bez šance taktéž.
Peter Sedlák 1 Nejsem v místě bydliště ale podle sdělení kámoše pouze velmi vzdálené hrmeni a mírný déšť...
No ale ale, v úterý a v noci na středu to vypadá na pěkné úhrny. Tak to jsem zvědavý, moc se těším.
Srážky
Aladin tam má na úterý pekne uhrny už dopoledne v západní půlce Čech, uvidíme co pak dal během dne až bude vidět dál.
Dnes mhono povyků, pro nic.
No bouřky se dnes teda moc nesnažily. Jedna přeháňka nás dnes zasáhla a slyšel jsem pár hromů, ale fakt nic moc. Čekal jsem víc. No snad zítra.
Fstorm U mě to samé 1mm zítra to bude určitě lepší
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .