Leknín No ještě je tady právě déšt mezi Brnem a Olomoucí jakoby.ale to je jen déšt a vše mi přávě přjde, že je v linii pod Brnem pod Zlínem, když se dívám na radar wetteronlinu
Lucina Jo ale to se může změnit během chvilky, zesílit, zeslabit nebo nabrat jiný směr. Tady to co vzniklo nade mnou byla rychlovka během čvrthodiny, vůbec sem to nečekal. Bylo jen slyšet bumtarata a nakonec nás to minulo
Tak tady už ten 1mm co napršel v noci se hned vyparil a sucho pokračuje minimálně týden teď pršet nemá a má svítit slunce takže může začít žloutnout tráva, ještě že je voda z předchozích měsíců.
Já velká spokojenost dnes.. 3 bouřky, dvě nás štrejchly jen okrajem, ta třetí napřímo.. Krásná, akurátní zahradní zálivka lehce přes 7mm. Žádné kroupy, žádné škody..
Tak dorazil jsem domů a přesně dle předpokladů toho, že nás to těsně minulo je úhrn za dnešek pouze 1,8mm. Avšak 3-4km na JZ jsou úhrny již kolem 15 - 20mm. Dneska stačilo k plošné zálivce v Brně málo. Nakonec nejhůře dopadl SV Brna, kde nespadlo nic jak včera, tak dnes. Holt lokálnost.
Lucina Fronta jde nakonec poněkud "rychleji" než se čekalo, takže bouřky by měly postupně slábnout a k večeru ustávat. Do konce týdne hrozit již nebudou, takže si užijeme pár dní se sluncem.
Aidamko1 Jo myslíte, že už fronta přešla? Tak to bych byla ráda.. vody už opravdu stačilo No maluje mi to zase na úterý, tak snad si užijeme chvilku klidu a má teda zase prozměnu