Za včerejšek 7.4mm čekal jsem že to bude víc, když pršelo celý den. Intenzita byla asi o dost menší než to vypadalo uvidíme jak dnes jestli bude nějaký prudší déšť. Hlásí to 5.7mm tak uvidíme pokud se to nerozpadne tipuju i víc.
Fstorm Na SK jsou mnohem lepší podmínky na bouřky než u nás V CZ se bouřky moc čekat nedají, možná pár výboju v silnějších prehankach. Na SK to bude jiná liga
Furt tady na In-počasí mi slibují na 14-17 hod. bouřky, ale už mně s tím fakt serou. To samé pro Brno i pro Prahu. Proč čím se řídí že by Ventusky alias ICON Něco podobného maluje i Aladin SHMÚ že v těchto hodinách tu má něco přijít. Teď ale jen slabě prší. Jako potom že něco má přijít?
Fstorm Pro Zlín to tady mělo ještě v 5 ráno, že bouřky budou dnes každou hodinu Teď už teda trochu zmírnili a už "jen" od 13-15 hodiny Je to skoro stejné jako u wetteronline, tam to máme od 15 do 17 Zatím slabě prší a zataženo je víceméně od rána. jsem zvědavá co bude jestli se to protrhá odpoledne a proto přijdou pak ty bouřky
Zase leje jako blázen od včera 40mm to zas bude potopa už to vidim. Tenhle rok to je jako zaseklej gramofon : výstraha pro západ.... a realita je povodně ve štředních
No tak tu máme první bouřku u Třeště v jižních Čechách. Tady furt leje, ale zatím naštěstí nic hrozného. V závěsu za tím pásem se tvoří další červená jádra.