Diskuse o počasí Silné bouřky 14.9.2022
kuba
To je smůla..
Škoda že to nepřišlo všechno o 2h dříve, bylo by to silnější a rozsáhlejší..
Tady teď za tu chvíli dalších 6mm a stále prší..
Celkem dnes už 30mm, všechny předpovědi sem na dnešek úplně out.. Dávaly sem 5-7mm..
Jak už jste psal, to další pásmo v Německu se pomalinku propadá jižněji, z toho by vám v noci, k ránu ještě snad mohlo v Třemošné napršet..
Tak to nechápu že ani na tom západě není nikde bouřka vždyť ty odrazy jsou jasně červené a před chvílí tam bylo i bílé jadérko.
No na tom jihu to už taky chcíplo.
Hmm to jsem zvědav jestli se v noci ještě něco vytvoří.
Tady se kupodivu trochu vyjasnilo a to bouřkám nahrává, ale pochybuju že se tu něco vyskytne. Každopádně ten déšť už se k nám taky blíží. No ale valí to dost rychle.
Fstorm
Dnešek fail, to asi nikdo nečekal. To jsou tedy silné bouřky. Téma ale už ale stejně je neplatný, od zítra jen déšť nebo přeháňky a postupně teploty k 10°C..
No co dělat
kuba
Už po obědě jsem si všimnul výpadků WU, update probíhá dlouhou dobu. Místo běžných pár vteřin nebo minut, je z toho aktuálně poslední update před cca 50-60 minutami. Koukal jsem na několik stanic ve městě, jak odpoledne, tak teď aktuálně Takže je to nějaká chyba
skupsw24
A co jsi věděl? Ach ty tvoje komentáře. Nic nevíš a nikdy. Nemluv
Fstorm
Tak se uvidí, ale pokud budou tak samozrejme to bude lepší než tento dnešek.
kuba
I na dnešek jsou tam bouřky, hlavně ID2..ale i ČHMÚ je ojediněle dává..
Jsme stále ještě v teplejším vzduchu a když se podívám na německý radar, co sem vše ještě pod rozhraním a přímo na něm jde, já bych tomu asi dnes věřil víc, než včera..
Bude lepší načasování, přijde to dřív..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.