Mě docela štve jak je ve Slezku podlemě nejsilnější bouřka v ČR momentálně,hlavně že je to tu bez výstrah,chmi zas ukazuje,že ČR jsou jen Čechy.. respektivě Praha a okolí
Tak dnes naši oblast zasáhla snad nejsilnější bouřka letos. Sice jsem v tu dobu byl v Neratovicích, ale i tam byla slušná průtrž. A jakou dobu tak lilo. Vítr shodil dost malých větví a slyšel jsem i hasiče. Dlouho(možná pár let) něco takového tady nebylo. Kroupy naštěstí nepadaly. Podle mapky spadlo takových 20-30 mm, podle srážkoměru 25 mm. Ve výsledku je alespoň hezky zalito Od zítra zase nechutné tropy, má pak jít až někam k 33°C...
Dnes nás ti úplně vynechalo vše nám sebrali Jizerky nejen bouřky a tak i déšť tak že nic my jsme opravdu přímou bouřku měli jednou to je výkon a ani kapka dneska
Mně nakonec trefila slabá bouřka, spadlo 6,5 mm a to je zřejmě pro tento týden zde všechno. Dle soucasnych výstupů modelů srážky na konci týdne zasáhnou Čechy a částečně západní Moravu. Srážky jsou tam velmi třeba, ale na Moravě taky. Tak snad pořádně zaprsi všude.