Tak jasně bouřky mohou být slušné i supercely, ale na velmi silné bouřky už to prostě není. Mě ta sezóna už nebaví, nejlepší situace jsme si vyžrali v červnu.
aura_33 Tak ono v srpnu uz se da cekat, ze to nema takovej potencial jako cervenec+cerven, ted musis pockat na pristi sezonu, ale zase se muzeme pomalu zacit tesit na (snad uz konecne poradnou zimu)
Ai-kun S tím potenciálem bych byl velmi opatrný a srpen bych z toho hlediska neopomíjel. Bouřky se sice v srpnu nevyskytují tak často jako v červnu a červenci, když už se ale nějaká situace sejde, tak to často bývá fakt rachot.
Bouřky v červnu, červenci a srpnu jsou srovnatelné, jenom teď už nechodí ty výrazné situace a čekat pořád nemá smysl. Může být ještě vrchol letošní sezóny nebo jenom obyčejné silné bouřky.
tak aviator se vyjádřil na instagramu, zakroužkoval naší oblast ale nejsilnější to mý být prý ve středu Čech opět.. Co dodat..pro nás to moc dobře nevypadá ..
Já si myslím , že nás to klasický přeskočí jako většinou , při tomto směru Jsem to před časem přehnal s tím , že nechci déšť . Já myslel jen konkrétní dny a ne napořád ?
tak jsem projížděl znova modely.. srážkové úhrny nebudou bůh ví jaké ale zaprší..ESTOFEX velmi potěšil aladin je úplně mimo ze hry..nechápu s jakýmy daty pracuje že nás opět vynechal..
Modely taky kreslí pro většinu Sz, Z srážky + střední Čechy (modely do 00.00)
Kokos342 Nemáte tak úplně pravdu.. při bouřkových situacích mu to moc nevachází..všímám si toho už nějakou dobu.. tím pádem proč má estofex pro naší oblast 2 ? proč většina mdoelu kreslí srážky na SZ a jedinej aladin má největší srážky na východě? .. tady něco nehraje..
JUGOCV Letos to Aladinovi opravdu při bouřkových situacích vychází až neskutečně,to má Kokos pravdu... Je na druhým místě v úspěšnosti predikcí, hned za Kokosem..