Diskuse o počasí
Silné bouřky a vydatnejsi srážky 27.6 - 29.6.2022
Vzniká to až kousek za náma . Z jedné strany výhled jasno a z druhé kupí .
Kokos342 Tady pod námi už to taky lehce začíná, ale je to více do vnitrozemí...
swan1 úhrny za 1h v německu... no zajímavé je že aladin ukazuje vznik komplexu až za šumavou
Kokos342 Vypadá to na přímý zásah a nevidím jediný důvod proč by to mělo slábnout.
Směr Šumava to taky začlo mohutně kupit ale ještě tomu něco chybí, úplně se to rozpustilo ještě je času dost
Kokos342 Aladin aktuálně přepočítává.. Icon D2 dává noční komplex z Bavorska přes Šumavu.. Ale kdo ví, třeba nás to přeskočí ...
Predators2 no ta severní část slábne ale ta jižní jede... a už to mění směr postupu z 55st na 76st swan tak to jsem zvědavej co tam namaluje
spadlo pár kapiček , bez blesů..a konečná..příjde mi že to slábne.. sem zvědavej teda na noc..aladin něco kreslí tak uvidíme.. Mimochodem koukal jsem na všechny modely od meteologic a trošku přidaly v naší části
aktuálně je to skoro nejsilnější bouřka na světe
swan1 Pohled od nás na tu přeháňku u Strakonic
Aladin ukazuje že ty bouřky nebudou v jihočeském kraji, kde platí ta oranžová výstraha, je v tom dobrej bordel . Jako tady u nás jsou teď dobré podmínky, ale k čemu to je, když k nám dorazí (pokud s vůbec) nějakej zbytek v 4 ráno
Kokos342 Nahoře u Predators už to půjde víc k V, takovej VVS... Děčín by to mělo vzít...si myslím..
Neříkejte mi že ty bouřky se stačí k JV . Jestli nás to obejde jižně tak to bude fail.
Predators2 Ještě se může zadusit svojí vlastní kovadlinou.
swan1 no měla by.. ale mám takový pocit že zůstane aktivní jen ta J část v novém radaru zase zesiluje i S.. aby z toho nakonec nebyl komplex
Blateňák Já na to koukám zezadu a furt to maká..
swan1 ty Krušný hory si to pěkně drží... to smrdí bleskovými povodněmi
swan1 Máme skoro stejný pohled
Kokos342 Už se tam drží 45 min bílé odrazy, tam musí spadnout strašně vody a hlavně krup
swan1 Já to mám přímo u baráku, furt se to snaží no ale nejde to moc
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .