Frantis95 Ještě kdyby se to načetlo... Ale jakto že to tak stouplo? Přišlo mi, že ty srážky hodně zeslábly. Nedá se nic načíst, hoďte sem někdo ten graf, díky.
Zlatý potok, Křemžský potok už jsou na 3.. rozlité.. Botič taky..trojka Už se protrhla i hráz rybníku tuším Hracholusky a jsou odřízlé od okolí..V Prachaticiích zasedá krizový štáb..
aura_33 Větší potoky na to nereagují tak, jako reaguje průtok okapem na aktuální srážky, ta velká voda dorazila se zpožděním, to tak ale velmi často bývá.
Ondra83 A ještě bych s hodnocením posečkal, až to vše do zítra přejde..Jinak na pátek až sobotu mi to sem zase dává srážky jak "kráva", doufám, že to umázne, nepotřebuju mít všechno plesnivý..
aura_33 Jih Čech v těch oblastech není placka, ztéká to z kopců, pak se to potká v potoce nebo říčce a má to samozřejmě zpoždění, trvá to nějakou dobu, než to zteče, dorazí vlna 3. stupně, proboha.. Ty potůčky a potoky mají několik km, nebo i desítek km...
aura_33 Botič bude průserovej okolo Hamerskýho rybníka, tam to má potenciál vymést desítky baráků a to sportovní centrum, co tam v zátopový oblasti postavili, dementi...
jack No, přesně. Tornáda, silný vichr, šílené kroupy a jiné podobné radosti vůbec nepotřebuju k životu. Předpokládám, že takových lidí je poměrně dost (většina). Vy, myslím, jste úplně v bezpečí, u nás je to nebezpečí asi vyšší, ale zatím v pohodě. Nejde to sem.
palma Já taky doufám že tohle nevyjde, protože půlka vody v sudech a třetina IBC by mě fakt na dlouho nevydržela, snad dorazí teď ta další rakouská lajna a nebude už moc zeslabená.