Aldy1977
Od pondělí do středy ano. To budu pryč nojo. V Pátek to vypadá pro většinu ČR. Však vám spadne něco. Věříme
Diskuse o počasí Silné bouřky a vydatnejsi srážky 27.6 - 29.6.2022
TočenáDvanáctka
Extrémní teda nejsou, jsou jen dost vysoké na ČR, ale stejně to dopadne tak, že na Moravě bude jen sucho a horko
Mr. Lightning
Máte pravdu, beru to z pohledu ČR, ale sprchnout by mohlo, nechce se mi každý den zalévat zahrádka, zachvilku budu muset říct i dětem, ale víte jak se to říká, co si člověk neudělá sám...
kuba
To je vláček supercel, mohou zasáhnout stejnou oblast opakovaně, tam musí být nános krup ještě že ten střih větru tady bude chybět, i tak bude instabilní vzduch mohou se tvořit bouřky i před komplexem podmínky budou přímo na supercely, akorát asi nižší vlhkost koukal jsem a mají být přes den 40% to není moc
kuba
S tím nemůžu souhlasit. Jediné co je tam vysoké je střih větru..Ten u nás bude slabší, ale zítra během noci bude postupně solidní i na Z ČR..
CAPE i lifted index mají být zítra u nás dvakrát vyšší, než jsou dnes v severní Francii...
Tak estofex tykokos, hm. Sestavili ji společně tři lidi, to jsem ještě neviděl současně. Ale dávají trojku a dvojku hodně jižně jako kdyby čekali že komplex projde stejnými oblastmi zase.. Ale ne, půjde to směr S-SV.
Nově dali i extended na úterý.
palma
Srážky těžce závidím, je fakt že plíseň by bramborám, česneku a dýním v trávě asi úplně nesvědčila, lupnu na to sice Polyversum + listovou výživu, ale ani to by asi při těch vašich úhrnech nestačilo. Každopádně jsem si vzal na tohle dovču, protože ta rána+dopoledne a večery jsou naprosto luxusní a zase to vypadá, že to dlouho nevydrží, uvnitř mám ideálních 23,5-24.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.