Jsem měl obavy, že mě to obejde severně, a ono nakonec jižně... ? Vážně divné pohyby, tady jen krápání, pěkné blesky, vítr nula, nejnudnější bouřka ever
Aidamko1 Petr11 Nikdy bych si nepomyslel, že mi vyroste supercela přímo nad hlavou.. Je možný, že mě přešly obě dvě ty jádra??Nebo prostě SC a pak ještě jedno podružný jádro... Kroupy byly totiž dvakrát.. 10 min, pak jen příval, pak znovu cca 10 min.. 3-4cm velké.. Ještě prší, zatím 37mm... Tvl, auta budem mít samej důlek... Zahrada nevím.. Uvidím ráno za světla...
Kokos342 No to asi ne no, Swan bude rád jestli mu to neponičilo třeba skleník, 4 cm kroupy už dokážou leccos zničit Ale jako celkem rychle se to vytvořilo já tu kovadlinku vidím až sem výrazný vrchol, podle mě to mělo blízko k štěpení supercely z jedné se vytvořilo druhé jádro, to se nám tady stalo loni 3.8
Já vidím teda brutální bleskovou show, ale tady stále nic, vše se tvoří víc na S, chtělo by to aby se to rozrostlo víc na J, Bavorsko už něco začíná vytvářet i tam kde byla díra
ČHMÚ uznal, že bouřky z Bavorska opravdu zasáhnou pravděpodobně větší území, než původně avizovali.. jede to tam ve velkém.. snad nebudou moc velké škody..
U nás byla nádherná scenérie západu slunce a bouřkou nad Prahou, zítra stáhnu fotky, ale k čemu to je, když nespadne ani kapka.. Valep Je to tady zase zabitý
po sto padesáté.. bílá barva na radaru v žádném případě neznamená krupobití, ale pouze odrazivost >60db, stejně tak neznázorňuje intenzitu srážek, ale pouze množství vody v oblacích ale s tím ta intenzita dobře sedí.