Miriam Nejsem doma, ale očesalo to kámošovi švestky a meruňky, prý jsou i poškozená auta, ale nemám foto, ty 3 cm kroupy už to prostě umí, ta střecha je bobrovka na památkové budově, bývají teď často nekvalitní, už to hasiči opravili.
jack Však v pohodě, nechci žádnou hrůzu, a ani sem nechtěl .Jen předtím sem psal že bych chtěl aby ta supercela šla trochu blíže, abych si ji mohl hezky ulovit a udělat pár foteček z dálky No stejně nakonec nic šlo to o pár desítek km dále. A ty poledni-odpolední bouřky nebyly až tak silné že by to odneslo střechu...
palma Já jsem dnes spokojený a kdyby tady byla nějaká pořádná bouře byl bych ještě radši. A jestli si někdo myslí, že nevím co to bouřka je tak je na velkém omylu.
jack Je libo další z toho data? Prosím. A pokud by to nestačilo mohu Vám jich ještě poslat 255 a 12 videí 22.6.2011 17:05- 20:07 Nic ve zlém. Fotit jsem začal právě na základě škod před mnoha lety a cílem bylo zachytit ty jedinečné a pomíjivé okamžiky, které jsou každý originál. Nic víc. Nejde mi o senzaci nebo to, aby tyto jevy způsobovaly škody, ale beru je tak jak přijdou. A nebaví mě se obhajovat, ale pokud to bude nutné... Přeji příjemné počtení. https://www.in-pocasi.cz/clanky/bourky/cechy-super...
Pres nas prosla ta pardubicka supercela. Mazec! Behem 30sec tma, vodni stena a neskutecne narazy vetru v okoli strechy na dranc, stromy popadane, hruza. Na strese me chybi asi 10 tasek a par hrebenacu, jeden skoncil na kapote auta. V okoli stale sireny, hasici, motorove pily, bez elektřiny.