Diskuse o počasí
Bouřky 19-20.6.2022
Na to jak to vypadalo a jaké byly projevy tu nespadlo vůbec nic (0,5 mm ) Taková klasika tady, zase jsem chvilku věřil, že by mohlo zapršet...
V Praze Dejvicích hezká bouřka, efektní nástup i se shelf cloudem, spousta blesků (žádné hodně blízké se ale nekonaly) a poté chvíli letní liják takřka bez větru, příjemné překvapení .
V centru Prahy také jen chvíli silnější déšť a plno spíše vzdálenějších blesků. Silnější jádro šlo dle radaru přes jižní část Prahy.
Aldy1977 Jen ať přijdou. Už je čekám
Opravdu nádherný shelf i roll cloud nad Prahou
Valep Tady když to jde od J nebo JV je to vždy čina. Jinak se sem od JZ nasouvá modrošedivo a přibližně od 7:45 běží časosběr
Kokos342 Když bude co
Dneska už nic nečekám, je to tu prokletý, vždycky vše vznikne za Úst. Krajem a pokud něco jde tak to ani nedojde a chcípne
Projevy v Čelákovicích nemastné neslané. Chvíli velké kapky a slejváček, pak drobný déšť, vítr nic extra naštěstí, blesky podprůměrné. Jen ten nástup byl opticky hezký. Tipuju tak 1 až 2 mm...
Ondra83 Jo, tak to je paráda, dobrý foto..?
Peter Sedlák 1 Díky. Člověk kouká na JZ a a ni netuší co má za zády. Fofrem jsem se vracel pro foťák
Kde se teda nyní nachází ta fronta?
Ještě přidám sluneční paprsky
Petr11 V Německu.. Výše už jsem ti to sem dával..
PatrikMO Přesně. Dnes opět sklamání
swan1 jde o hodně později.. na západě hic... to bude masakr ještě
Rarach Snad dojdou srážky na celé území ČR. Postupuje to moc rychle a výraznější srážky jsou jen ojediněle
Je tady další- Solidně hřmí a začíná pršet
Foceno proti slunci tak je to malinko tmaší než v reálu
Tak půlka brečí , že propadák a druhá čeká apokalypsu . Tak jak to tedy bude ? ??
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .